Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Tickets voor WK-kwartfinale Nederland – Argentinië

KNVB Media
KNVB Media
5 december 2022, 9:00

Het Nederlands elftal neemt het vrijdagavond op tegen Argentinië. - Foto: KNVB Media

We krijgen momenteel veel vragen voor tickets voor de kwartfinale van het WK: Nederland – Argentinië. Via de KNVB zijn er geen tickets meer te koop. Voor alle resterende speelrondes op dit WK worden tickets namelijk alleen nog verkocht via FIFA: www.fifa.com/tickets.

Verplichte Hayya-card

Mocht het je lukken om tickets aan te schaffen én accommodatie te boeken (na de uitschakeling van de meeste landen zijn er slaapplaatsen vrijgekomen), vergeet dan niet om tijdig de Hayya-card aan te vragen. Zonder een Hayya-card kun je Qatar niet inreizen.

Vraag daarom online de Hayya-card aan (formulier in het Engels). De aanvraag kan in totaal enkele dagen duren, zie voor de meest actuele informatie van het ministerie van Buitenlandse Zaken: Reisadvies Qatar | Ministerie van Buitenlandse Zaken (nederlandwereldwijd.nl)

Veel gestelde vragen over de Hayya-card vind je hier: https://hayya.qatar2022.qa/en/web/hayya/faqs. Als jouw vraag er niet tussen staat, dan kun je contact opnemen met de lokale organisatie via emailadres info@hayya.qa, telefoonnummer +974 4441 2022 of via het contactformulier.

Tickets Tickets Klik hier voor tickets via de website van FIFA.

Slaapplaats

Als je nog op zoek bent naar een slaapplaats, kijk dan hier: https://www.qatar2022.qa/book. Gebruik voor het boeken van je accommodatie het emailadres dat je ook hebt gebruikt bij de aanvraag van de Hayya-card.

Als het niet meer lukt om tickets voor het WK in Qatar te kopen, dan kun je Nederland – Argentinië alsnog op spectaculaire wijze beleven in Huis van Oranje in Nederland.

Huis van Oranje Huis van Oranje Klik hier.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen