Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Virgil van Dijk strikt Ronnie Flex voor Huis van Oranje

KNVB Media
KNVB Media
22 september 2022, 10:30
0:33

Virgil van Dijk had aan een woord genoeg om Ronnie Flex te strikken voor het Huis van Oranje. - Foto: KNVB Media

Een van de meest bekende spelers binnen de Nederlandse hiphop-scene, Ronnie Flex, is toegevoegd aan de selectie voor Huis van Oranje. Niemand minder dan Virgil van Dijk zorgde er persoonlijk voor dat de Rotterdamse hit-zanger en rapper komt optreden in de Johan Cruijff ArenA. Waar Huis van Oranje-host Jack van Gelder nog aan het onderhandelen was, had de aanvoerder van het Nederlands elftal aan één woord genoeg om Ronnie Flex te strikken voor het grootste Oranjevoetbalfeest ooit in Nederland.

Huis van Oranje | Ronnie Flex is erbij!

De populaire zanger en rapper, bekend van mega-hits als Energie ft. Frenna en Blijf bij mij samen met zangeres Maan, stond afgelopen weekend nog drie keer in een uitverkocht Olympisch Stadion met The Streamers.

Oranje-fissa

Als echte voetbalfanaat kijkt Ronnie Flex enorm uit naar het WK: “Ik denk dat de jongens het echt goed gaan doen dit WK. Hoe mooi is het dat wij dan in Huis van Oranje de grootste Oranje-fissa in Nederland gaan houden? Het WK is dit keer natuurlijk in het najaar, dus een extra mooi moment om elkaar op te zoeken”.

Eerder maakte bondscoach Louis van Gaal de namen van Emma Heesters en DJ La Fuente bekend. De komende weken volgen de namen van de overige artiesten die in Huis van Oranje zullen optreden. 

Van Gaal maakt artiesten bekend Van Gaal maakt artiesten bekend Bondscoach Louis van Gaal maakte eerder de eerste artiesten en hosts van het Huis van Oranje bekend.

Kaartverkoop 

Huis van Oranje is tijdens het WK 2022 hét officiële Oranjefanevent van de KNVB in Nederland. Topartiesten, ultieme kippenvelmomenten, een spectaculaire halftime-show en bovenal met meer dan 55.000 Oranjefans achter Oranje. Kaarten voor Huis van Oranje op vrijdag 25 november (Nederland - Ecuador) en dinsdag 29 november (Nederland - Qatar) zijn hier te koop.

Tickets Huis van Oranje Tickets Huis van Oranje Koop hier je tickets voor het Huis van Oranje

Alles over Huis van Oranje

Topartiesten, ultieme kippenvelmomenten, de grootste schermen van het land en bovenal tienduizenden fans achter Oranje op het WK!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen