Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

OranjeLeeuwinnen oefenen in Den Haag tegen Japan

KNVB Media
KNVB Media
29 oktober, 9:30

Het Nederlands vrouwenelftal oefent op maandag 29 november tegen het sterke Japan in het stadion van ADO Den Haag. - Foto: KNVB Media

De OranjeLeeuwinnen spelen maandag 29 november een vriendschappelijke interland tegen Japan. De wedstrijd wordt gespeeld in het ADO Den Haag Stadion in Den Haag en begint om 19.40 uur. De kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders start maandag 1 november om 12.00 uur.

De laatste keer dat Nederland en Japan elkaar troffen, was op het WK 2019 in Frankrijk, waar de OranjeLeeuwinnen de finale bereikten. In de achtste finale versloeg Nederland Japan met 2-1, dankzij twee treffers van Lieke Martens.

Coronatoegangsbewijs

Voor deze wedstrijd is een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag zijn via www.testenvoortoegang.org (van minder dan 24 uur voor het evenement), een volledig vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (minder dan zes maanden geleden). Je kan een coronatoegangsbewijs laten zien via de CoronaCheck-app. Kinderen tot 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen.

CoronaCheck-App CoronaCheck-App Download hier de CoronaCheck-App.

Kaartverkoop

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 15,00,-. Heb je een Oranje ClubCard, dan krijg je voorrang bij het aanschaffen van tickets. De verkoop voor houders van een Oranje ClubCard begint op maandag 1 november om 12.00 uur. Oranje ClubCardhouders ontvangen 10 procent korting en krijgen de mogelijkheid om maximaal tien kaarten per Oranje ClubCard aan te schaffen. De vrije verkoop start op woensdag 3 november om 12.00 uur.

Tickets Tickets Klik hier voor tickets.

FAQ Nederland - Japan FAQ Nederland - Japan Ga naar de veelgestelde vragen over het bezoek aan de wedstrijd Nederland - Japan

De Oranje ClubCard, exclusief voor Oranjefans

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen