Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop uitwedstrijd Montenegro

KNVB Media
KNVB Media
30 september, 13:45

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Montenegro begint woensdag 6 oktober 12.00 uur en loopt tot en met vrijdag 15 oktober 12.00u. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal speelt op zaterdag 13 november de laatste uitwedstrijd in de huidige kwalificatiereeks tegen Montenegro in Podgorica. Aanvang van de wedstrijd in het City stadion is om 20.45 uur. De kaartverkoop begint woensdag 6 oktober 12.00 uur en loopt tot en met vrijdag 15 oktober 12.00u.

Update 12 oktober: de resterende tickets voor deze wedstrijd zijn op maandag 11 oktober allemaal verkocht. Er zijn dus geen tickets meer beschikbaar voor supporters in groep Blauw. Hoewel de KNVB een poging gaat doen extra tickets te bemachtigen, is het niet de verwachting dat deze nog beschikbaar komen.

Oranje ClubCardhouders

Alleen Oranje ClubCardhouders kunnen voor deze wedstrijd online één ticket kopen. Tickets voor het supportersvak kosten 13 euro per stuk; dit is exclusief 2 euro servicekosten per ticket.

LET OP: omdat momenteel slechts 33% van de stadions in Montenegro mag worden gevuld, ontvangt de KNVB maar een beperkt aantal tickets voor het uitvak. De supporters met de meeste punten hebben daarom het eerste recht een ticket te kopen waarbij de gespaarde punten per 30 september 2021 als uitgangspunt gelden.

Bestelmomenten

Hieronder de momenten waarop de verschillende groepen hun ticket kunnen bestellen:

  • Groep Oranje (aantal punten tussen 37 en 22): woensdag 6 oktober 12.00 uur t/m maandag 11 oktober 9.59 uur. Deze groep is verzekerd van een ticket alleen als in deze periode een ticket wordt gekocht. Daarna geldt geen ticketgarantie meer.
  • Groep Zilver (aantal punten tussen 21 en 12): maandag 11 oktober 10.00 uur t/m woensdag 13 oktober 9.59 uur. Voor deze groep kunnen we geen tickets garanderen omdat de kans bestaat dat de groep ticketkopers groter is dan het aantal resterende tickets. Er geldt first come, first serve.
  • Groep Blauw (aantal punten tussen 11 en 0): woensdag 13 oktober 10.00 uur t/m vrijdag 15 oktober 12.00u. Indien er nog tickets overblijven, dan heeft deze groep als laatste de mogelijkheid een ticket te kopen. Er geldt first come, first serve.

De tickets staan op naam en kunnen in de speelstad op de wedstrijddag op vertoon van een geldig ID-bewijs persoonlijk worden afgehaald. De locatie wordt in de week voor de wedstrijd naar iedereen gemaild. Er worden geen tickets voor andere supporters meegegeven. Het is niet mogelijk om tickets op naam van een andere ClubCardhouder te laten zetten. Een Oranjefeest en -parade zijn door huidige Montenegrijnse coronaregels vooralsnog niet aan de orde.

Ticketshop Ticketshop Ga naar de ticketshop.

Coronaregels Montenegro

Montenegro is momenteel hoog risicogebied en alleen te bezoeken als wordt voldaan aan de volgende regels:

  • Je bent volledig gevaccineerd bent óf je kunt laten zien dat je 1 keer bent gevaccineerd, of;
  • Je hebt een negatieve PCR-test van niet ouder dan 72 uur bij aankomst, of;
  • Je hebt een negatieve antigeentest van niet ouder dan 48 uur bij aankomst, of;
  • Je hebt een herstelbewijs van COVID-19. Dit mag minstens 14 dagen en maximaal 180 oud zijn sinds de laatste positieve PCR- of antigeentest.

Je hoeft dan bij aankomst niet in quarantaine. Als je bovenstaande niet kunt tonen geldt een quarantaine van 14 dagen. Deze kan verkort worden na een negatieve test op de zesde dag.

LET OP: je kunt niet met de CoronaCheck app (het digitale coronabewijs) Montenegro inreizen. Dit is geldig binnen de EU en Schengen, en landen die dit bewijs hebben erkend. Er kunnen nieuwe landen buiten de EU de CoronaCheck app accepteren. Als dit zo is wordt dat in de mailing met afhaallocatie gemeld. Sowieso is het verstandig het vaccinatie-, herstel- of testbewijs uit te printen en op papier mee te nemen.

Terug naar Nederland

Als je vanuit Montenegro naar Nederland reist moet je een NAAT/PCR- test overleggen van maximaal 48 uur oud voor vertrek naar Nederland of een antigeentest van maximaal 24 uur oud voor vertrek. Ook als je gevaccineerd bent. Na een verblijf in Montenegro moet je bij terugkeer in Nederland 10 dagen verplicht in (thuis)quarantaine. Er zijn uitzonderingen op de verplichte (thuis)quarantaine. Als je gevaccineerd bent hoef je niet in (thuis)quarantaine. Zie voor meer informatie de website van de Rijksoverheid:

Reisadvies Montenegro Reisadvies Montenegro Ga voor meer informatie over het reisadvies voor Montenegro naar de site van de Rijksoverheid.

De Oranje ClubCard, exclusief voor Oranjefans

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen