Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jong Oranje komt naar Nijmegen en Almere

KNVB Media
KNVB Media
10 september, 9:00

Jong Oranje speelt thuisduels in Nijmegen en Almere. - Foto: KNVB Media

Na de 3-0 zege op Moldavië vervolgt Jong Oranje in oktober zijn weg richting EK-kwalificatie. Dit najaar volgen er nog twee thuisduels voor de ploeg van KNVB-coach Erwin van de Looi.

Op dinsdag 12 oktober om 20.00 uur neemt Jong Oranje het op tegen Jong Wales in het Goffertstadion in Nijmegen. Op vrijdag 12 november is het Yanmar stadion in Almere het decor voor de wedstrijd tegen Jong Bulgarije. De kick-off voor deze wedstrijd is om 18.45 uur.

Start kaartverkoop

De exclusieve kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders voor deze twee wedstrijden begint op woensdag 15 september om 12.00 uur. Oranje ClubCardhouders ontvangen 10 procent korting op tickets. De vrije verkoop voor deze wedstrijden start op vrijdag 17 september om 12.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 7,50 euro en groepen vanaf 10 personen krijgen 15 procent korting.

Ticketshop Ticketshop Bezoek de ticketshop van de KNVB.

Op dit moment mag 2/3e van de stadioncapaciteit worden gevuld. Voorwaarde is dat bezoekers bij de ingang van het stadion een coronatoegangsbewijs (negatieve coronatest of volledig vaccinatiebewijs) moeten tonen om de wedstrijd te kunnen bezoeken.

Laatste keer in Nijmegen

Het is voor de zevende keer dat Jong Oranje in Nijmegen speelt. Van de voorgaande wedstrijden werden er drie wedstrijden gewonnen en drie verloren.

De laatste keer dat Jong Oranje in Nijmegen speelde was op 11 oktober tegen Slowakije. Deze wedstrijd eindigde in een 1 – 3 nederlaag. De doelpuntenmaker namens Nederland was destijds Vincent Janssen.

Laatste keer in Almere

Jong Oranje speelde twee keer eerder in Almere. Beide wedstrijden waren tijdens de voorgaande EK-kwalificatiecyclus en werden ook allebei gewonnen. De laatste wedstrijd in Almere was op 15 november 2020 tegen Wit-Rusland. De uitslag van deze wedstrijd was 5 – 0 met Kaj Sierhuis (3x) en Myron Boadu (2x) als doelpuntenmakers.

Oranje ClubCard Oranje ClubCard De Oranje ClubCard is er voor alle Oranjefans.

FAQ bezoek thuisduels Jong Oranje FAQ bezoek thuisduels Jong Oranje Klik hier voor de veelgestelde vragen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen