Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Start kaartverkoop laatste Oranje-interlands 2021

KNVB Media
KNVB Media
27 augustus, 15:00

Zijn jullie ook van de partij in Rotterdam om Oranje richting het WK te juichen? - Foto: KNVB Media

In het najaar speelt het Nederlands elftal nog twee thuisinterlands in de kwalificatiereeks voor het WK 2022. Op maandag 11 oktober neemt de ploeg van bondscoach Louis van Gaal het op tegen Gibraltar en dinsdag 16 november is Noorwegen de opponent. Beide wedstrijden worden gespeeld in De Kuip in Rotterdam. De kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders begint woensdag 8 september.

De aftrap van beide wedstrijden is om 20.45 uur. Het zijn de laatste interlands van het kalenderjaar 2021. Zijn jullie ook van de partij in Rotterdam om Oranje richting het WK te juichen?

Voor deze wedstrijden is onder voorbehoud van overheidsmaatregelen 2/3e van de stadioncapaciteit beschikbaar. Voorwaarde is dat bezoekers bij de ingang van het stadion een coronatoegangsbewijs (negatieve coronatest of volledig vaccinatiebewijs) moeten tonen om de wedstrijd te kunnen bezoeken.

Corona check Corona check Kijk hier hoe de CoronaCheck App werkt.

Start kaartverkoop

De exclusieve kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders voor deze wedstrijden begint woensdag 8 september om 12.00 uur. Oranje ClubCardhouders ontvangen gedurende de gehele verkoopperiode 10% procent korting op tickets (maximaal 10 tickets per wedstrijd). Vrijdag 10 september om 12.00 uur start de vrije verkoop. Tickets voor Nederland – Gibraltar zijn verkrijgbaar vanaf € 30,-, tickets voor Nederland - Noorwegen vanaf € 35,-.

ZitplaatsNederland - GibraltarNederland - Noorwegen
Categorie 1€ 65,-€ 75,-
Categorie 2€ 49,-€ 58,-
Categorie 3€ 36,-€ 43,-
Categorie€ 30,-€ 35,-

Oranje ClubCard

Met de Oranje ClubCard spaar je punten door wedstrijden te bezoeken. Hoe meer punten je hebt, hoe groter de kans op tickets bij plaatsing van het Nederlands elftal voor een eindtoernooi. Oranje Clubcard Oranje Clubcard Vraag hier de Oranje Clubcard aan.

FAQ thuisduels Gibraltar en Noorwegen FAQ thuisduels Gibraltar en Noorwegen Ga naar alle vragen en antwoorden rondom het bezoek van de thuiswedstrijden tegen Gibraltar en Noorwegen.

 

Koop tickets voor Oranje

Wees er snel bij om nog een plekje in de Kuip te bemachten en de wedstrijd tegen Montenegro of Noorwegen bij te wonen!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen