Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Tsjechië

KNVB Media
KNVB Media
6 augustus, 14:30

De kaartverkoop voor de OranjeLeeuwinnen - Tsjechië is begonnen. - Foto: KNVB Media

De OranjeLeeuwinnen starten vrijdag 17 september de kwalificatiereeks richting het WK in Australië en Nieuw-Zeeland met een thuiswedstrijd tegen Tsjechië. Het is ook het eerste duel dat onder leiding staat van de nieuwe bondscoach Mark Parsons. De wedstrijd in het FC Groningen Stadion begint om 20.45 uur.

Voor de wedstrijd tegen Tsjechië is onder voorbehoud van overheidsmaatregelen 2/3e van de stadioncapaciteit beschikbaar. Voorwaarde is dat bezoekers bij de ingang van het stadion een coronatoegangsbewijs (negatieve coronatest of volledig vaccinatiebewijs) moeten tonen om de wedstrijd te kunnen bezoeken.

Coronatoegangsbewijs voor evenementen met CoronaCheck Coronatoegangsbewijs voor evenementen met CoronaCheck Meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 15,00 euro en kunnen aangeschaft worden via de ticketshop van de KNVB. Oranje ClubCardhouders ontvangen 10 procent korting en krijgen de mogelijkheid om maximaal tien kaarten per ClubCardhouder te kopen. De kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders start op woensdag 11 augustus om 12.00 uur. De vrije verkoop voor deze wedstrijd start op vrijdag 13 augustus om 12.00 uur.

Tickets Tickets Klik hier voor tickets. FAQ wedstrijdbezoek Nederland - Tsjechië FAQ wedstrijdbezoek Nederland - Tsjechië Klik hier voor de vragen en antwoorden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen