Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop thuisduels Montenegro en Turkije

KNVB Media
KNVB Media
8 juli, 18:30

Bestel tickets voor het Nederlands elftal. - Foto: KNVB Media

In september speelt het Nederlands elftal twee thuiswedstrijden in de kwalificatie voor het WK 2022 in Qatar. Zaterdag 4 september is Montenegro te gast in het Philips Stadion in Eindhoven, dinsdag 7 september komt Turkije op bezoek in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders start maandag 12 juli.

Beide wedstrijden beginnen om 20.45 uur en kunnen met volledig publiek worden gespeeld. Onder voorbehoud van blijvende toestemming van de overheid voor het spelen met publiek. Voorwaarde is dat bezoekers bij de ingang van het stadion een coronatoegangsbewijs (negatieve coronatest of volledig vaccinatiebewijs) moeten tonen om de wedstrijd te kunnen bezoeken. Ben jij erbij als Oranje de weg vervolgt naar een nieuw eindtoernooi?

Start kaartverkoop

De exclusieve kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders voor deze wedstrijden begint maandag 12 juli om 12.00 uur. Oranje ClubCardhouders ontvangen 10 procent korting op tickets. De vrije verkoop voor deze wedstrijden start op maandag 19 juli om 12.00 uur.

Hoe koop ik kaarten? Hoe koop ik kaarten? Kijk hier je aan kaarten kunt komen.

ZitplaatsNederland - MontenegroNederland - Turkije
Categorie 1€ 65,-€ 75,-
Categorie 2€ 49,-€ 58,-
Categorie 3€ 36,-€ 43,-
Categorie 4€ 30,-€ 35,-

Nederland – Turkije

Voor de Nederlandse fans van het Turkse team wordt in de Johan Cruijff ArenA een speciaal vak ingericht waar zij gezamenlijk hun favorieten kunnen aanmoedigen. Dat vak bevindt zich op de Noord-tribune. Hiervoor zal de eerste ring categorie 3 als eerste in de verkoop gaan. Elke kaartkoper kan voor dit vak maximaal 1 kaart per persoon kopen. De kaartverkoop start maandag 19 juli om 12.00 uur.

Bestel hier jouw tickets Bestel hier jouw tickets Bestel hier jouw kaarten voor het vak met Turks Nederlandse Fans.

Oranje ClubCard

Met de Oranje ClubCard spaar je punten door wedstrijden te bezoeken. Hoe meer punten je hebt, hoe groter de kans op tickets bij plaatsing van het Nederlands elftal voor een eindtoernooi.

Oranje Clubcard Oranje Clubcard Bestel hier de Oranje Clubcard

Veelgestelde vragen

FAQ Nederland - Montenegro FAQ Nederland - Montenegro Ga naar de veelgestelde vragen over de wedstrijd Nederland - Montenegro.

FAQ Nederland - Turkije FAQ Nederland - Turkije Ga naar de veelgestelde vragen over de wedstrijd Nederland - Turkije

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen