Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop achtste finale Oranje in Boedapest

KNVB Media
KNVB Media
23 juni, 11:45

De laatste kaarten voor de achtste finale gaan in de vrije verkoop. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal speelt zondag 27 juni in Boedapest (Hongarije) de achtste finale van EURO 2020. De aftrap in de Ferenc Puskás Aréna is om 18.00 uur en jij kunt er nog bij zijn!

Ruim 1.300 Oranje ClubCardhouders hebben tot woensdag 9.00 uur de mogelijkheid gehad om hun kaarten terug te kopen. Vanaf 12.00 uur gaan de resterende kaarten in de vrije verkoop via de UEFA. Wees er snel bij, want dit zijn de laatste kaarten!

Tickets Tickets Klik hier voor tickets.

Fanzone

Boedapest zal zondag het decor zijn van een prachtig oranje feest. Voorafgaand aan de achtste finale van het Nederlands elftal barsten vanaf 11.00 uur de festiviteiten los in de Fanzone, op het City Park Ice Rink in het centrum van Boedapest. Een keur aan Nederlandse artiesten maakt hun opwachting om de fans binnen de mogelijkheden ter plaatse veilig en verantwoord een feestje te bezorgen.

De Fanzone in Budapest, eerder dit toernooi. Foto: Fanzone Boedapest.

Fanwalk

Om 15.00 uur vertrekt de Fanwalk onder leiding van de Oranjebus richting het stadion. De route is ongeveer drie kilometer. Met de traditionele Fanwalk kleuren we de straten van Boedapest gezamenlijk oranje.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen