Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Maak kans op een Oranje shirt

KNVB Media
KNVB Media
31 mei, 9:00

Supporters kunnen met spelers op de foto. - Foto: KNVB Media

Elke Oranjefan kan dankzij de KNVB Oranje App zichzelf tussen de spelers van het Nederlands elftal fotograferen of op een video zetten. Dankzij de laatste augmented reality technieken ziet dit er uiterst realistisch uit. Je kunt dit direct met vrienden delen via de eigen social kanalen.

knvb oranje app

 

Win een gesigneerd Oranjeshirt
 

Win een gesigneerd shirt van Oranje en ga op de foto met je favoriete speler. Wat je daarvoor moet doen? Maak een foto of video in de KNVB Oranje-app, deel deze op socials met #wethewave en wie weet win jij een gesigneerd shirt van Oranje!

Deze door KPN ondersteunde feature genaamd Beleef Oranje in AR is in de huidige app te vinden onder Fanzone.

Met de functie Spelers kan de fan op de foto/video met een speler, de functie Teamfoto maakt het mogelijk om met meerdere spelers op één teamfoto te gaan. In deze Fanzone staan ook de Oranje EK-Pool en 17 Miljoen Bondscoaches, waarbij iedereen zelf de basisopstelling kan maken en delen met vrienden.

Volumetric capturing

De KNVB is de eerste in de voetbalwereld die op deze schaal twee van de allernieuwste technologieën combineert. Door het toepassen van het zogenoemde volumetric capturing zijn de spelers levensecht en driedimensionaal gefilmd.

Dit betekent dat de moves, celebrations en teamfoto vanuit iedere hoek te bekijken zijn. Het is zelfs mogelijk om rondom de spelers te lopen. Verder maakt augmented reality het mogelijk dat de Oranjefan deze volumetric video’s thuis kan projecteren via zijn eigen smartphone. Voor de realisatie van Beleef Oranje in AR heeft de KNVB samengewerkt met 4DR Studios.

De KNVB Oranje-App is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

KPN KPN Alles over partner KPN.

KNVB Oranje-app

Blijf op de hoogte van Oranje, bepaal de opstelling, beleef Oranje thuis in AR en nog veel meer. Alleen voor de echte Oranje fan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen