Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

EURO2020 verschoven; informatie gekochte tickets OCC-houders

KNVB Media
KNVB Media
17 maart 2020, 16:00

De UEFA verplaatst EURO 2020 naar de zomer van 2021. - Foto: KNVB Media

Vandaag werd bekend dat EURO2020 een jaar wordt uitgesteld. Ontzettend jammer voor alle trouwe Oranjefans, voor de spelers en de staf, voor iedereen, maar uiteraard hebben we veel begrip voor de beslissing van UEFA.

Het EK zal nu gespeeld gaan worden van 11 juni tot en met 11 juli 2021. 

We begrijpen dat er veel vragen zijn bij Oranje ClubCardhouders die zijn ingeloot voor één of meerdere EURO 2020 wedstrijden.

Tickets

Alle Oranje ClubCardhouders die zijn ingeloot voor één of meer wedstrijden van EURO 2020 én hun tickets hebben betaald, zijn deze transactie aangegaan met UEFA. UEFA stuurt vandaag nog naar iedereen informatie over het vervolgproces. Alle relevante informatie wordt daarnaast gemeld via onderstaande website.

Euro2020.com/tickets Euro2020.com/tickets Vind hier alle relevante info over tickets voor EURO 2020.

Op dit moment meldt UEFA dat alle Oranje ClubCardhouders die na loting voor één of meer wedstrijden tickets toegewezen hebben gekregen, deze tickets behouden. Als je voor de toegewezen wedstrijd(en) op de nieuwe speeldatum(s) in 2021 niet kan, dan krijgt men de bedragen van deze tickets gerestitueerd.

Vragen

De KNVB volgt de berichtgeving van UEFA en kan vragen van Oranje ClubCardhouders over EK tickets daarom niet zelf beantwoorden.

Op naar een mooi EK in 2021!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen