Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoopinformatie Turkije-Nederland

KNVB Media
KNVB Media
30 oktober 2019, 10:00

Daniëlle van de Donk in actie tijdens de eerdere ontmoeting met Turkije. - Foto: KNVB Media

De OranjeLeeuwinnen hebben een perfecte start gemaakt in de kwalificatiecyclus voor het EK 2021 in Engeland. Vrijdag 8 november moet hieraan een vervolg worden gegeven. Dan staat het EK-kwalificatieduel tegen Turkije op de planning.

De Oranjevrouwen nemen het in het Bornova stadion in Izmir op tegen de ploeg van bondscoach Talat Tuncel. De aftrap van de wedstrijd is om 17.00 uur Nederlandse tijd (19.00 uur lokale tijd). Het stadion in Izmir biedt plaats aan 12.500 toeschouwers.

Toegang tot de wedstrijd is gratis. Een Oranje ClubCard is bij deze wedstrijd niet verplicht. Er zal bij deze wedstrijd ook geen speciaal Oranjevak zijn. Voor Oranje ClubCard-houders is het wel mogelijk om punten te ontvangen voor deze wedstrijd. Deze punten kun je na de wedstrijd zelf claimen door een mail te sturen naar onsoranje@knvb.nl.

Ben je van plan om naar Turkije af te reizen om de OranjeLeeuwinnen aan te moedigen? Stuur dan een e-mail naar onsoranje@knvb.nl. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er van tevoren nog een Oranjefeestje georganiseerd.

WEURO2021

Het EK vrouwen vindt in juli 2021 plaats in Engeland. Een recordaantal van 47 landen doet mee aan de EK-kwalificatie. De Oranjevrouwen zijn als groepshoofd ingedeeld in poule A met Rusland, Slovenië, Turkije, Kosovo en Estland. Zestien landen zullen uiteindelijk in Engeland gaan strijden om de EK-titel.  Oranje gaat momenteel aan kop in Groep A met twaalf punten uit vier wedstrijden.

OnsOranje

Vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen