Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Met de Oranje Express trein naar Nederland - Noord-Ierland!

KNVB Media
KNVB Media
13 augustus 2019, 16:30

Stap in de Oranje Express en reis duurzaam naar de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Noord-Ierland. - Foto: KNVB Media

De Oranje Express treinreis is een unieke ‘warming-up’ voor de wedstrijd Nederland - Noord-Ierland op 10 oktober in Stadion Feijenoord, Rotterdam. In de trein is er onder andere een voorbeschouwing op de wedstrijd door een bijzondere 'machinist' én er zijn andere activiteiten waardoor je helemaal in de Oranje stemming komt!

De Oranje Express trein start op Maastricht CS, en stopt op Eindhoven CS, Tilburg CS, Breda CS en heeft als bestemming Rotterdam Stadion naast De Kuip! Na de wedstrijd brengt de Oranje Express je terug naar het station waar je bent opgestapt. Je hoeft dus niet tijdens de wedstrijd het stadion te verlaten om de 'laatste' trein te halen! 

Het Oranje Express arrangement is inclusief een gave Oranje sjaal én uiteraard een ticket voor de wedstrijd Nederland-Noord-Ierland. Het Oranje Express arrangement is inclusief een wedstrijdkaart voor vak F. Heb je al een ticket? Dan is het ook mogelijk om alleen een treinticket voor de Oranje Express te boeken. Wees er snel bij, want vol = vol. 

Tickets

Laat je onderdompelen in Oranje sferen en boek nu je tickets voor Nederland - Noord-Ierland!  Klik hieronder om voor deze wedstrijden een treinticket en/of een treinticket inclusief wedstrijdkaart te kopen.  

Nederland - Noord-Ierland Nederland - Noord-Ierland Bestel hier je ticket(s).

Mobiliteitsprogramma GO

De Oranje Express valt binnen het mobiliteitsprogramma GO, waar de KNVB samen met partners ENGIE, Hyundai en Athlon de komende jaren verschillende slimme oplossingen ontwikkelt om mobiliteit zo duurzaam en slim mogelijk in te richten. 

KNVB GO KNVB GO Kijk hier voor meer informatie.

KNVB Oranje-app

Blijf op de hoogte van Oranje, bepaal de opstelling, beleef Oranje thuis in AR en nog veel meer. Alleen voor de echte Oranje fan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen