Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Oranje Fanzone voorafgaand aan WK-finale

KNVB Media
KNVB Media
5 juli 2019, 11:45

Toch nog een Oranje Fanzone in Lyon. - Foto: KNVB Media

Supporters van de OranjeLeeuwinnen die naar Lyon komen voor de WK-finale tussen Nederland en de Verenigde Staten, kunnen zondag voorafgaand aan de wedstrijd terecht in de Oranje Fanzone.

De KNVB is verheugd dat de lokale autoriteiten, na overleg met de Nederlandse ambassadeur in Parijs, bereid zijn de Fanzone te faciliteren. Afgelopen woensdag rond de ontmoeting met Zweden was dit nog niet het geval, vanwege de korte voorbereidingstijd. De warming-up van de Nederlandse fans start zondag vanaf 11.00 uur op Place Antonin Poncet, in het centrum van Lyon. De Oranje Fanzone ligt naast de FIFA Fan Experience.

De Oranjeparade naar Stade de Lyon is helaas ook voor de WK-finale niet mogelijk. Dit heeft te maken met de afstand tussen de Oranje Fanzone en het stadion, die ruim twintig kilometer bedraagt.

De verwachting is dat de WK-finale, die om 17.00 uur begint, wordt bijgewoond door ongeveer 4.500 Nederlandse supporters. De thuishaven van Olympique Lyonnais heeft een capaciteit van 60.000 plaatsen en is uitverkocht.

KNVB Oranje-app

Blijf op de hoogte van Oranje, bepaal de opstelling, beleef Oranje thuis in AR en nog veel meer. Alleen voor de echte Oranje fan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen