Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Eerste thuiswedstrijd OranjeLeeuwinnen na WK

KNVB Media
KNVB Media
5 juli 2019, 9:00

De OranjeLeeuwinnen spelen op dinsdag 3 september in Heerenveen tegen Turkije. - Foto: KNVB Media

Na het WK in Frankrijk spelen de OranjeLeeuwinnen op dinsdag 3 september 2019 hun eerste thuiswedstrijd in een nieuwe EK-kwalificatiereeks. Deze zal plaatsvinden in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen. De tegenstander is Turkije, een land waar de Leeuwinnen nog niet eerder tegen speelden. De aftrap van de wedstrijd is om 20.00 uur.

De exclusieve kaartverkoop voor Oranje ClubCard houders voor deze wedstrijd start op maandag 17 juni om 12.00 uur. De vrije verkoop zal starten op woensdag 19  juni om 12.00 uur. Kaarten zijn te koop via OnsOranje.nl/tickets. Heb je nog geen Oranje ClubCard? Schaf hem dan nu aan en koop je ticket al in de voorverkoop met 10 procent korting.

Bestel nu je tickets! Bestel nu je tickets! Ga naar de webshop en bestel snel jouw tickets.

Bestel hier jouw Oranje ClubCard Bestel hier jouw Oranje ClubCard Heb je nog geen Oranje ClubCard? Bestel deze dan hier!

Sunweb Arrangementen Sunweb Arrangementen Wil jij met jouw groep deze wedstrijd bijwonen? Sunweb Sports & Events maakt een arrangement op maat.

EK-Kwalificatie

De Oranjevrouwen starten de EK-kwalificatiereeks met een uitwedstrijd tegen Estland op 30 augustus. Een paar dagen later spelen ze in Heerenveen tegen Turkije. De Oranjevrouwen speelden voor het laatst op 12 juni 2018 in Heerenveen, met Slowakije als tegenstander. Dankzij een doelpunt in blessuretijd van Lieke Martens won Oranje toen met 1-0.

In het najaar van 2019 zullen de OranjeLeeuwinnen nog tweemaal thuis spelen in de EK-kwalificatiereeks; op dinsdag 8 oktober nemen zij het op tegen Rusland en op dinsdag 12 november spelen ze tegen Slovenië. De locaties van deze wedstrijden worden op een later tijdstip bekend gemaakt. Hou daarvoor OnsOranje.nl in de gaten.

Meer over de Oranjevrouwen

Alle informatie over het team en de speelsters

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen