Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Juich mee met de Leeuwinnen in het nieuwe WK-shirt!

KNVB Media
KNVB Media
16 mei 2019, 9:00

Het WK-shirt van de OranjeLeeuwinnen gaat donderdag in de verkoop. - Foto: KNVB Media

Het WK vrouwenvoetbal staat voor de deur en de OranjeLeeuwinnen doen mee. Reden genoeg om de vrouwen aan te moedigen in het gloednieuwe WK-shirt!

Voor het eerst in de historie hebben de OranjeLeeuwinnen een eigen, unieke uitrusting.  Het nieuwe shirt is vanaf nu online te koop via Nike.com en knvbshop.nl, maar ook bij Intersport of verschillende andere retail winkels.

KNVBshop.nl KNVBshop.nl De officiële shop van de KNVB.

Het geheel oranje tenue is geïnspireerd op eerdere outfits van de nationale ploeg. Het shirt heeft een V-hals en een iets langere mouw. Een grafische afbeelding van een tulp siert de voorzijde. En (uiteraard) prijkt het speciale leeuwinnenlogo ook op de borst. Dit logo werd aan de vooravond van de succesvolle zomer van 2017 door Nike en KNVB geïntroduceerd.

Het unieke OranjeLeeuwinnen thuisshirt is alleen verkrijgbaar in dames- en kindermaten. Ben je een man en wil je de OranjeLeeuwinnen toch in het oranje aanmoedigen? In dat geval is er nog altijd het reguliere Oranjetenue. Zowel het thuis- als uitshirt is verkrijgbaar in heren- en kindermaten.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen