Bezoekersinformatie Oranje open dag

KNVB Media
KNVB Media
14 mei, 10:30

Op de Oranje fan dag ontmoeten kinderen hun helden van het Nederlands elftal. - Foto: KNVB Media

Op zaterdag 25 mei vindt van 13.00 tot 18.00 uur de uitverkochte Oranje open dag plaats. Liefst 5.000 Oranjefans tussen acht en zestien jaar ontmoeten op de KNVB Campus de OranjeLeeuwinnen die naar het WK gaan en een aantal spelers van het Nederlands elftal.

Hier is alle praktische informatie met betrekking tot jouw bezoek aan de Oranje open dag te vinden. Het wordt druk rond de KNVB Campus, dus we adviseren je onderstaande informatie goed door te lezen en ruim op tijd van huis te gaan.

Vervoer

Eigen vervoer
Het is op deze dag niet mogelijk om te parkeren op en in de omgeving van de KNVB Campus. Parkeren voor bezoekers is in P&R De Uithof in Utrecht. Vanaf daar rijden er pendelbussen naar de KNVB Campus, dit is 10 minuten rijden. Het is noodzakelijk om hiervoor van tevoren een ticket te kopen. Een parkeerkaart inclusief busvervoer met de pendeldienst voor alle inzittenden kost €15,-.

Parkeerkaart en pendeldienstSchaf hier de parkeerkaart aan.

Openbaar vervoer
De KNVB Campus is met het openbaar vervoer bereikbaar. Het dichtstbijzijnde NS-station is Driebergen-Zeist. Vanaf dit station rijdt buslijn 381 naar de KNVB Campus.
Let op: 9292 adviseert soms ook buslijn 43. Dit is echter nog 20 minuten lopen.

Openbaar vervoerBekijk hier de makkelijkste route met het openbaar vervoer.

Eten & drinken

Lunchpakket
Op het evenemententerrein zijn foodtrucks aanwezig om iedereen de hele dag van eten en drinken te voorzien. We bieden ook een speciaal lunchpakket aan bestaande uit twee broodjes (kaas en kipfilet), een stuk fruit, een pakje appelsap en een leuke verrassing. Het pakket kost € 9,50 en is niet alleen leuk, maar ook gemakkelijk. Je kunt het op de dag zelf bij een speciale balie ophalen. Wel is het noodzakelijk om het lunchpakket van tevoren te bestellen.

Bestel lunchpakketBestel hier jouw lunchpakket!

Afterparty

Voor een select gezelschap organiseren we vanaf 17.15 uur een afterparty met een speciaal BBQ-menu, inclusief welkomstdrankje en een extra programma voor de aanwezige jeugd. Na afloop kun je in alle rust terug met de pendelbus. Kaarten kosten € 17,50 voor volwassenen en € 15,- voor jeugd. Er zijn slechts 300 kaarten beschikbaar.

Tickets AfterpartyBestel hier jouw tickets voor de speciale Afterparty.

  • Let op! Als je meerdere producten wilt bestellen, moet je na het bestellen van het eerste product klikken op “verder winkelen”. Je kunt dan de overige producten toevoegen aan je mandje.

Vragen

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen, dan kun je ons mailen op opendag@knvb.nl.

Meer praktische informatie over de Oranje open dag volgt later.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven