Kaarten voor Oranje open dag

KNVB Media
KNVB Media
maandag, 15:45

Lieke Martens gaat op de foto met een jonge fan. - Foto: KNVB Media

Op zaterdag 25 mei organiseren we van 13.00 tot 18.00 uur de Oranje open dag op de KNVB Campus. Een supertoffe dag voor Oranjefans tussen de 8 en 16 jaar, waar zij hun Oranjehelden en -heldinnen kunnen ontmoeten.

De OranjeLeeuwinnen uit de WK-selectie en een aantal spelers van het Nederlands elftal zijn op deze dag aanwezig. Er zijn toffe voetbalspellen en clinics waaraan je kunt meedoen en er is ook muziek en een podiumprogramma waar we de WK-selectie toejuichen! En natuurlijk is een handtekening/selfie scoren van één van de spelers of speelsters ook een belangrijk onderdeel.

Voorrang

Jonge Leeuwen en Oranje ClubCardhouders krijgen als eerste de kans om een kaartje te bemachtigen voor deze unieke dag. De voorrangsperiode voor Jonge Leeuwen start op 16 april om 12.00 uur en voor Oranje ClubCardhouders op 18 april om 12.00 uur. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, dan start de vrije verkoop op dinsdag 23 april om 12.00 uur.

De 5.000 beschikbare kaarten voor de Oranje open dag zijn gratis en kunnen worden aangevraagd in de KNVB ticketshop. De activiteiten zijn vooral gericht op kinderen van 8 t/m 16 jaar, daarom kun je per bestelling maximaal één volwassenekaart en drie jeugdkaarten aanvragen.

Kaarten aanvragenBestel hier tickets voor de Oranje open dag op de KNVB Campus.

Meer informatie

Meer informatie over het programma en praktische tips worden binnenkort bekendgemaakt. Wel willen we alvast meegeven dat het niet mogelijk is om in de buurt van de KNVB Campus te parkeren. Dit is alleen tegen betaling mogelijk bij P&R de Uithof. Je betaalt per auto vijftien euro voor parkeren en een pendeldienst naar de KNVB Campus.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven