Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Nederland - Duitsland

KNVB Media
KNVB Media
22 maart 2019, 9:30

Virgil van Dijk viert zijn goal tijdens de vorige Nederland - Duitsland in de Johan Cruijff ArenA. - Foto: KNVB Media

Oranjes tweede EK-kwalificatie interland voor UEFA EURO 2020 is een kraker. Na de geweldige 3-0 overwinning tegen Duitsland in de Nations League op 13 oktober, verwelkomen we onze Oosterburen op zondag 24 maart wederom in de (uitverkochte) Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Ben je er zondag 24 maart bij in de Johan Cruijff ArenA? Lees dan onderstaande bezoekersinformatie goed door, zodat je voorbereid op pad gaat. Er is onder andere een nieuw tassenbeleid van toepassing. We wensen je alvast een mooie Oranjeavond!

Oranje Fanzone

Vanaf 17.00 uur is de Oranje Fanzone geopend. Je vindt de Fanzone, die voor iedereen toegankelijk is, op de ArenA-boulevard naast het stadion. Er zijn hier allerlei activiteiten en je kunt er terecht voor een drankje en hapje. Daarnaast kun je hier het - door en voor supporters - gemaakte programmaboekje aanschaffen (mocht dit niet lukken: het programmaboekje wordt ook bij de ingangen van het stadion verkocht). De 538 DJ’s on tour zorgen voor de muzikale omlijsting. Kortom, voor ieder wat wils, dé ideale manier om in de stemming te komen voor de wedstrijd.

Kom in de stemming voor de wedstrijd op de Oranje Fanzone.

STADIONINFORMATIE

Vergeet niet om je tickets uit te printen! Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion

Het stadion opent om 19.15 uur. De Johan Cruijff ArenA is een PIN Only stadion. Dat betekent dat contante betaling in het stadion niet mogelijk is. Je kunt alleen met PIN-pas of creditcard betalen. Roken is niet toegestaan bij KNVB-evenementen. Dat betekent dat er na het passeren van de toegangsautorisatie niet meer gerookt mag worden, ook niet in delen van het stadion die zich in de open lucht bevinden.

 

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

Om de doorstroom bij de entree te versnellen, vragen we je om het ticket alvast in vieren te vouwen met de streepjescode bovenop.

Vervoer 

Op de website van de Johan Cruijff ArenA vind je alle vervoersinformatie overzichtelijk op een rij. Je kunt hier onder andere alle vervoersopties vergelijken.

Bereikbaarheid Bereikbaarheid Bekijk hier alle vervoersinformatie met betrekking tot Nederland-Duitsland.

Auto

Kom je met de auto en heb je een parkeerkaart voor deze wedstrijd? Bekijk dan vooraf of er wegwerkzaamheden zijn op je route op Vananaarbeter.nl. Volg rond het stadion de bewegwijzering en volg de instructies van de verkeersbegeleiders op voor een snelle doorstroming.

Van A naar Beter Van A naar Beter Ga naar de website.

P1
P1 is alleen beschikbaar voor supporters in het bezit van een parkeerkaart die specifiek voor P1 bedoeld is. Deze kun je vooraf aanschaffen (zie hieronder). Parkeerkaarthouders kunnen de aanduiding ‘VOL’ bij P1 negeren. Heb je geen parkeerkaart gekocht van tevoren? Dan heeft het geen zin bij P1 in de rij te gaan staan.

Geen parkeerkaart?
Je kunt je auto parkeren op de terreinen P2 t/m P24, met uitzondering van P10. Op de wedstrijddag kun je vanaf 16.45 uur een evenementenkaart à € 12,- kopen bij de parkeerautomaten of kassa’s. Bij de automaat moet je hiervoor (nadat je geparkeerd hebt) drukken op de evenementenknop.

Parkeerticket Parkeerticket Klik hier en boek je parkeerticket.

Routebeschrijvingen en verkeersinformatie

Vanuit alle richtingen A1, A2, A9, A10: volg de ‘P-ArenA ArenAPoort’ verwijzing op de borden langs/boven de snelwegen.

  • Kom je vanaf A10-zuid (vanuit richting Den Haag, Leiden, Rotterdam), volg dan afrit S111 op de A10 om het gebied in te rijden;
  • Kom je vanaf A10-noord (vanuit richting Alkmaar, Zaandam), volg dan afrit S112 op de A10 om het gebied in te rijden;
  • Kom je vanaf de A1 aanrijden (vanuit richting Amersfoort, Almere), volg dan A9, afrit S112 om zo het gebied in te rijden;
  • Kom je vanaf de A2 aanrijden (vanuit richting Utrecht), volg dan de A9, afrit S111 om zo het gebied in te rijden;

Voor P1: volg P1 rondom de Johan Cruijff ArenA, voor P2 tot en met P24: volg ‘P-ArenAPoort’ rondom de Johan Cruijff ArenA.

Openbaar vervoer

Voor exacte vertrek- en aankomsttijden kun je bellen met Openbaar Vervoer Reisinformatie, 0900-9292 (0,70 p/m) of kijk op OV9292.

Openbaar vervoer Openbaar vervoer Bekijk hier de makkelijkste route met het openbaar vervoer.

Trein
NS Stations ‘Bijlmer ArenA’ en ‘Duivendrecht’ liggen op loopafstand van het stadion. Vanuit en naar Amsterdam en Utrecht raden we je aan via ‘Bijlmer ArenA’ te reizen. Vanuit en naar Den Haag en Amersfoort is station ‘Duivendrecht’ de beste optie.

Metro
Op vijf minuten loopafstand van de Johan Cruijff ArenA bevinden zich de metrostations ‘Strandvliet’ en metrostation ‘Bijlmer ArenA’, te bereiken met lijn 50 en 54.

Bus
Vanuit de regio is de Johan Cruijff ArenA ook per streekbus te bereiken met de lijnen 29, 158, 174, 177 en 178. De R-Net (Rnet.nl) rijdt vanaf het station Haarlem via Hoofddorp, Schiphol en Amstelveen naar station Bijlmer ArenA.

RNet.nl RNet.nl Ga naar de website.

Aangescherpt tassenbeleid

De Johan Cruijff ArenA heeft het tassenbeleid aangescherpt en deze regels gelden vanaf nu ook bij alle interlandwedstrijden.

Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang. Er is (een zeer beperkte) opslagmogelijkheid in lockers op het ArenApark, tegenover de Prenatal.

In de Johan Cruijff ArenA is het tassenbeleid aangescherpt.

Lockers reserveren Lockers reserveren Reserveer hier vooraf een locker.

Medische noodzaak

Als je vanwege medische redenen een tas, groter dan het toegestane formaat, mee dient te nemen naar het stadion, kun je dit vooraf laten weten via internetverkoop@knvb.nl . Wanneer het verzoek gegrond is zul je een bevestiging per mail ontvangen die je kan uitprinten en bij de ingang van het stadion kan tonen aan het veiligheidspersoneel.

Het nieuwe tassenbeleid draagt bij aan de algehele veiligheid in het stadion. De ArenA verwacht bovendien dat het leidt tot kortere wachtrijen bij de ingangen omdat de tassencontrole minder tijd zal kosten.

De Oranje ClubCard, exclusief voor Oranjefans

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen