Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Nederland-Denemarken

KNVB Media
KNVB Media
14 september 2018, 16:00

Een herhaling van de finale van het EK 2017: Nederland-Denemarken. - Foto: KNVB Media

Op vrijdag 5 oktober nemen de OranjeLeeuwinnen het op tegen Denemarken in het Rat Verlegh Stadion in Breda. Leuk dat jij hierbij bent!

De OranjeLeeuwinnen en Denemarken strijden om het laatste ticket voor het WK in Frankrijk. De winnaar van deze play-offs neemt het op tegen de winnaar van de play-offs tussen België en Zwitserland. Nederland en Denemarken ontmoetten elkaar eerder dit jaar al in Portugal, waar Nederland met 3-2 aan het langste eind trok. Leuk, maar veel belangrijker en mooier was natuurlijk de 4-2 overwinning in de finale van WEURO 2017, waarmee de OranjeLeeuwinnen zich tot Europees Kampioen kroonden. Met jullie steun komen de Oranjevrouwen hopelijk weer tot zo'n prestatie.

KOM IN DE STEMMING IN DE ORANJE FANZONE

Vanaf 17.00 uur is de Oranje Fanzone geopend. Je vindt de Fanzone, die voor iedereen gratis toegankelijk is, aan de Noordzijde van het stadion. Je kunt hier iets eten en drinken, iets leuks scoren in de KNVB-shop of het EK nog eens herbeleven in de OranjeExperience.

Een unieke ervaring: de Oranje Experience!

Ook kun je op de foto met de EK-beker, je laten schminken en Dutchy & Kicky ontmoeten. De 538 DJ’s on tour gaan er samen met jou een feestje van maken. Er is voor ieder wat wils, dé ideale manier om in de stemming te komen voor de wedstrijd.

STADIONINFORMATIE

Vergeet niet je ticket(s) te printen!

Het stadion is open vanaf 18.30 uur. Roken is niet toegestaan bij officiële kwalificatiewedstrijden. Dat betekent dat er na het passeren van de toegangsautorisatie niet meer gerookt mag worden, ook niet in delen van het stadion die zich in de open lucht bevinden. Daarnaast zijn flesjes en blikjes drinken niet toegestaan in het stadion. Ook grote tassen en rugzakken worden niet in het stadion toegelaten.

Tijdens de wedstrijd kun je in en rond het stadion bij verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Op de Oranje Fanzone kun je contant en met een NAC-betaalpas betalen. In het stadion kun je alleen met een NAC-betaalpas betalen, pinnen is niet mogelijk. De NAC-betaalpas is bij diverse automaten rondom het stadion te verkrijgen. Na afloop kun je het restantbedrag op de kaart bij de betaalkassa’s terugvragen.  

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

VERVOER

Auto

Kom je met de auto? Kijk dan op www.vananaarbeter.nl of er wegwerkzaamheden op je route zijn.

Van A naar Beter Van A naar Beter Kijk hier voor de actuele informatie.

Parkeerplaatsen
P1, P2, P3, P7 en P8 zijn alleen beschikbaar voor genodigden en/of bussen in het bezit van een parkeerkaart. Op parkeerterrein P5 (Rat Verleghstraat) en Steenakker kun je vrij parkeren.

 

 Rond het Rat Verlegh Stadion kun je op diverse parkeerplaatsen terecht.

Fiets
Het is rond het Rat Verlegh Stadion alleen toegestaan om je fiets te parkeren in de daarvoor bestemde fietsrekken. Fietsen die ergens anders staan (bijvoorbeeld tegen het stadion of op de promenade) kunnen door de gemeente worden verwijderd.

Touringcar
Kom je met de bus (touringcar) naar het stadion, stuur dan een mail naar kaartverkoop@knvb.nl zodat we je specifieke informatie kunnen toesturen m.b.t. de aankomst en parkeren van de touringcar.

Openbaar vervoer
Voor exacte vertrek- en aankomsttijden kun je bellen met Openbaar Vervoer Reisinformatie, 0900-9292 (0,70 p/m) of kijk op OV9292.

Wanneer je vanaf treinstation Breda buslijn 2 richting Haagse Beemden neemt, ben je in ongeveer 10 minuten bij het Rat Verlegh Stadion.

Openbaar vervoer Openbaar vervoer Bekijk hier de makkelijkste route met het openbaar vervoer.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen