Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Nieuw: de Jonge Leeuwen ClubCard

KNVB Media
KNVB Media
4 juli 2018, 13:00

Mascottes Dutchy en Kicky zijn present bij alle activteiten van de Jonge Leeuwen. - Foto: KNVB Media

De kidsclub van Oranje, de Jonge Leeuwen,is per 1 juli 2018 in een nieuw “vachtje” gestoken. Met ingang van die datum biedt de KNVB namelijk de Jonge Leeuwen Clubcard aan, een Oranje ClubCard speciaal voor kinderen tot en met 14 jaar.

De Jonge Leeuwen ClubCard kent een aantal verschillen ten opzichte van het huidige Jonge Leeuwen kidsclublidmaatschap. Zo kost de Jonge Leeuwen ClubCard €12,50 per jaar t.o.v. €17,50 voor het Jonge Leeuwen kidsclublidmaatschap. Het gratis kaartje en het magazine komen te vervallen. Met de Jonge Leeuwen ClubCard ontvangen de jonge Oranjefans verder alle voordelen die gebonden zijn aan de Oranje Clubcard voor volwassenen: altijd op de hoogte blijven van het Oranjenieuws en met korting wedstrijdkaarten kopen. Bovendien maken de jonge Oranjefans kans op gave activiteiten en sparen ze van kleins af aan al voor punten voor eindtoernooien.

Al sinds 2016 tal van gave activiteiten


Sinds 2016 heeft Oranje een eigen kidsclub met als doel de jonge Oranjefan aan zich te binden. Onder de naam Jonge Leeuwen konden deze jonge Oranjefans de afgelopen jaren aan tal van gave activiteiten deelnemen, zoals een clinic met de OranjeLeeuwinnen, een kidspersconferentie, een clinic met de bondscoach en een Oranje Fandag met alle Oranjeteams. Leden van de Jonge Leeuwen mochten ook bij wedstrijden van het Nederlands Elftal, de OranjeLeeuwinnen en Jong Oranje mee het veld oplopen en penalty’s schieten tijdens de rust. Voor veel jonge fans een droom die in vervulling ging. De KNVB blijft zich ook in de toekomst inzetten om deze jonge Oranjefans te betrekken bij Oranje.

KOM OOK BIJ DE JONGE LEEUWEN!

Jonge Leeuwen is dé fanclub voor Oranjefans tussen de 4 en 14 jaar oud. Dichter bij Oranje kom je niet!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen