Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Oranjevrouwen - Slowakije

KNVB Media
KNVB Media
30 april 2018, 9:15

Het Abe Lenstra Stadion, waar de laatste thuiswedstrijd in de WK-kwalificatiereeks plaatsvindt. - Foto: KNVB Media

De Oranjevrouwen nemen het op dinsdag 12 juni in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen op tegen Slowakije. Na de zeges begin april op Noord-Ierland (7-0) en Ierland (0-2) gaan de Leeuwinnen aan de leiding in groep 3.

Het is aan bondscoach Sarina Wiegman en haar selectie om die koppositie vast te houden tot en met september, want alleen de groepswinnaars plaatsen zich rechtstreeks voor het WK. De wedstrijd op 12 juni tegen Slowakije in Heerenveen is de laatste thuiswedstrijd in de WK-kwalificatiereeks. De laatste kans om de OranjeLeeuwinnen in eigen land aan te moedigen en samen directe plaatsing voor het WK binnen te slepen, want samen staan we sterk!

Oranje Fanzone

Vanaf 17.00 uur is de Oranje Fanzone geopend. Je vindt de Fanzone, die voor iedereen gratis toegankelijk is, aan de Noordzijde van het stadion. Je kunt hier iets eten en drinken, iets leuks scoren in de KNVB-shop of het EK nog eens beleven in de OranjeExperience.

Beleef het EK nog een keer tijdens de Oranje Experience.

Ook kun je op de foto met de EK-beker, meedoen aan verschillende voetbalspellen, je laten schminken en Dutchy & Kicky ontmoeten. De 538 DJ’s on tour gaan er samen met jou een feestje van maken. Er is voor ieder wat wils, dé ideale manier om in de stemming te komen voor de wedstrijd!

Stadioninformatie

Het stadion is open vanaf 18.30 uur. Roken en alcohol zijn niet toegestaan bij officiële kwalificatiewedstrijden, ook niet in delen van het stadion die zich in de open lucht bevinden. Tijdens de wedstrijd kun je in het stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Je kunt betalen met munten die je bij de diverse muntautomaten rondom het stadion kunt verkrijgen.

  • Vergeet niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion!

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

Reisinformatie

Kom je met de auto, bekijk dan vooraf of er wegwerkzaamheden zijn op je route op www.vananaarbeter.nl.

Parkeerplaatsen
P1 en P2 zijn alleen beschikbaar voor genodigden en/of bussen in het bezit van een parkeerkaart. Op de overige parkeerterreinen P3 t/m P9 en Skoatterwald kun je vrij parkeren.

  • Vanaf Joure/leeuwarden Drachten (A32, afrit 12) kun je het beste vanaf de afrit richting Stadionweg rijden en parkeren op P3 aan de Opslach of P4 aan de achterzijde van het stadion aan de Stadionweg.
  • Vanaf Zwolle (A32, afrit 11) kun je het beste de Oranje Nassaulaan richting stadionweg volgen en parkeren op P 5.
  • Vanaf Zwolle (A32, afrit 12) kun je het beste rechts aanhouden en de Domela Nieuwenhuisweg volgen om te parkeren op P6.

Met de fiets
Rondom het stadion zijn op diverse plekken fietsenrekken aanwezig.

Touringcar
Kom je met de bus (touringcar) naar het stadion? Stuur dan een mail naar kaartverkoop@knvb.nl, zodat de specifieke informatie toegestuurd kan worden m.b.t. de aankomst en het parkeren van de touringcar.

Openbaar vervoer

Voor exacte vertrek- en aankomsttijden kun je bellen met Openbaar Vervoer Reisinformatie, 0900-9292 (0,70 p/m) of kijk op OV9292.

Openbaar vervoer Openbaar vervoer Bekijk hier de makkelijkste route met het openbaar vervoer.

Vanaf het station kun je lopen of per bus naar het stadion. Het Abe Lenstra stadion ligt op ongeveer vijftien tot twintig minuten vanaf het station. De volgende buslijndiensten rijden langs het Abe Lenstra stadion:

  • Arriva: Lijn 17 richting Oosterwolde
  • Arriva: Lijn 48 richting Lemmer
  • Arriva: Lijn 115 richting Assen

Meer over de Oranjevrouwen

Alle informatie over het team en de speelsters

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen