Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop duels Oranje met Slowakije en Italië

KNVB Media
KNVB Media
13 april 2018, 16:15

Memphis Depay tijdens de laatste keer dat Nederland en Italië tegenover elkaar stonden. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal speelt in voorbereiding op de start van de Nations League in september dit seizoen nog twee oefenwedstrijden. Op donderdag 31 mei is Slowakije de eerste tegenstander. De aftrap in stadion Antona Malatinskeho in Trnava is om 20.45 uur. Vier dagen speelt Oranje in het Allianz stadion in Turijn tegen Italië. Ook hier wordt om 20.45 uur afgetrapt.

Twee belangrijke duels voor bondscoach Ronald Koeman om te schaven aan zijn team voor de krakers in de Nations League na de zomer (eerst Frankrijk, later Duitsland). Zowel Slowakije als Italië hebben zich niet geplaatst voor het WK 2018 en zijn op zoek naar eerherstel. Slowakije miste de play-offs voor een WK-ticket als slechtste runner-up. Italië werd daarin uitgeschakeld door Zweden. 

Tickets zijn exclusief voor Oranje ClubCardhouders verkrijgbaar. De kaartverkoop voor beide wedstrijden start maandag 16 april om 12.00 uur en loopt tot en met 30 april.

Tickets Tickets Klik hier en bestel nu je tickets.

Tickets voor Slowakije - Nederland kosten € 18,- per stuk. Voor Italië - Nederland betaal je € 22,-. De ticketprijs is inclusief € 2,- servicekosten. Oranje ClubCardhouders kunnen per wedstrijd online één ticket kopen. Het is mogelijk extra tickets aan te vragen voor introducées. Stuur hiervoor uiterlijk 25 april een e-mail.

Kaartverkoop Oranje

Heb je vragen over tickets? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Wil je met een groep naast elkaar zitten? Dan moet je de tickets in dezelfde transactie bestellen. Meer informatie over het bestellen van de tickets vind je hieronder.

Hoe koop ik kaarten Hoe koop ik kaarten De bestelprocedure van de KNVB online ticketshop

Nog geen Oranje ClubCard? Nog geen Oranje ClubCard? Meld je hier aan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen