Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Nederland - Noord-Ierland

KNVB Media
KNVB Media
29 maart 2018, 15:15

De Oranjevrouwen nemen het op vrijdag 6 april in het Philips Stadion op tegen Noord-Ierland. - Foto: KNVB Media

De Oranjevrouwen nemen het op vrijdag 6 april in het Philips Stadion in Eindhoven op tegen Noord-Ierland. Na de winst op Noorwegen en het gelijkspel tegen Ierland is het alweer de derde thuiswedstrijd van de OranjeLeeuwinnen in de WK-kwalificatiereeks. De aftrap is om 20.00 uur.

De thuisbasis van PSV biedt plaats aan ruim 33.000 supporters en is daarmee het grootste stadion waar de OranjeLeeuwinnen ooit een thuiswedstrijd hebben gespeeld. Het wordt dan ook een heus Oranje spektakel! Ben jij er 6 april bij? Hieronder lees je de belangrijkste bezoekersinformatie.

Oranje Fanzone

Vanaf 17.00 uur is de Oranje Fanzone geopend. Je vindt de Fanzone, die voor iedereen gratis toegankelijk is, aan de oost-zijde van het stadion tegenover de Fanshop van PSV. Je kunt hier iets eten en drinken, iets leuks scoren in de KNVB-shop of het EK nog eens herbeleven in de OranjeExperience.

In het NoordLease stadion was de sfeer onlangs opperbest.

Ook kun je op de foto met de EK-beker, meedoen aan verschillende voetbalspellen, je laten schminken en Dutchy ontmoeten. De 538 DJ’s on tour gaan er samen met jou een feestje van maken. Er is voor ieder wat wils, dé ideale manier om in de stemming te komen voor de wedstrijd!

Stadioninformatie

Het stadion is open vanaf 18.30 uur. Roken en alcohol zijn niet toegestaan bij officiële kwalificatiewedstrijden. Dat betekent dat er na het passeren van de toegangsautorisatie niet meer gerookt of alcohol gedronken mag worden, ook niet in delen van het stadion die zich in de open lucht bevinden.

Tijdens de wedstrijd kun je in het stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Je kunt hier alleen betalen met PIN of de betaalkaart van PSV.

  • Vergeet niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion!

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang. Je kunt de kaart scannen bij de toegangspoort door deze met de barcode naar boven op het plateau onder de scanner te leggen. Bij groen licht kun je door de poort naar binnen. Bij andere poorten kunnen stewards met handscanners staan, deze helpen je verder.

Leg het ticket met de barcode naar boven onder de scanner.

Reisinformatie

 

Wij adviseren om met het openbaar vervoer naar het stadion te komen. Het Philips Stadion bevindt zich op tien minuten loopafstand van het Centraal Station Eindhoven, uitstappen op Station Strijp-S is ook mogelijk.

Openbaar vervoer

Voor exacte vertrek- en aankomsttijden kun je bellen met Openbaar Vervoer Reisinformatie, 0900-9292 (0,70 p/m) of kijken op OV9292. Het Philips Stadion bevindt zich op tien minuten loopafstand van het Centraal Station Eindhoven.

Openbaar vervoer Openbaar vervoer Bekijk hier de makkelijkste route met het openbaar vervoer.

Eigen vervoer

Auto
Kom je met de auto, check dan vooraf of er wegwerkzaamheden zijn op je route op www.vananaarbeter.nl. Volg in Eindhoven de borden Centrum en vervolgens de parkeerroute Centrum. Door middel van de P-route word je vervolgens doorverwezen naar de nog vrije parkeergelegenheid. Let op: Op wedstrijddagen wordt de PSV-laan vanaf het centrum richting Strijp-S afgesloten.

Parkeergarages
In het centrum van de stad en op loopafstand van het Philips Stadion zijn acht grote parkeergarages aanwezig. Verder is er een betaald parkeerterrein direct naast het centraal station. Door middel van de P-route word je doorverwezen naar de nog vrije parkeergelegenheid.

De parkeergarages zijn:

  • Parkeergarage Admirant Q-park
  • Parkeergarage Bijeenkorf Q-park
  • Parkeergarage Heuvel Q-park
  • Parkeergarage Stadhuisplein Q-park
  • P+R Stationsweg West/Oost Q-park
  • Parkeergarage Mathildelaan P1 Garages
  • Parkeergarage Kennedypein P1 Garages
  • Parkeergarage Witte Dame P1 Garages
  • Parkeergarage Hooghuis P1 Garages

Aanvullende informatie Aanvullende informatie Klik hier voor aanvullende informatie over parkeren in het centrum van Eindhoven. 
P Oost, P West en Parking Philips Stadion
P Oost, P West en Parking Philips Stadion zijn alleen beschikbaar voor genodigden in het bezit van een parkeerkaart.

Met de fiets
Bij het Philips Stadion wordt tijdens wedstrijddagen een speciale ruimte ingericht om fietsen te stallen. Deze fietsenstalling bevindt zich aan de spoorzijde op de kruising Mathildelaan/PSV-laan met de Vonderweg (tegenover ingang 20).

Touringcar
Kom je met de bus (touringcar) naar het stadion? Stuur dan een mail naar kaartverkoop@knvb.nl, zodat de specifieke informatie toegestuurd kan worden m.b.t. de aankomst en het parkeren van de touringcar.

Meer over de Oranjevrouwen

Alle informatie over het team en de speelsters

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen