Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop Ierland - Nederland start op 26 februari

KNVB Media
KNVB Media
23 februari 2018, 10:00

Danielle van de Donk in actie namens Oranje in het thuisduel tegen Ierland. - Foto: KNVB Media

De OranjeLeeuwinnen spelen op dinsdag 10 april de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen Ierland in Dublin. Na het eerdere gelijkspel in Nijmegen (0-0) wil de ploeg van Sarina Wiegman zich revancheren en daarmee een belangrijke stap zetten richting het WK.

De aandacht voor de OranjeLeeuwinnen is de afgelopen tijd enorm gegroeid. Er komen dan ook steeds meer verzoeken van Oranjefans om een uitwedstrijd bij te wonen. OnsOranje verzorgt vanaf nu daarom ook de kaartverkoop voor deze wedstrijden.

Oranjevak

Op deze manier kan er ook bij de Leeuwinnen gebouwd worden aan een Oranjevak. Kom dus allemaal naar Dublin, want samen staan we sterk. De aftrap van de wedstrijd is om 19.00 uur (20.00 uur Nederlandse tijd) lokale tijd.

Bij de OranjeLeeuwinnen wordt gebouwd aan een Oranjevak bij uitwedstrijden.

De kaartverkoop start maandag 26 februari om 10.00 uur en loopt tot en met 9 maart. Tickets kosten 5 euro per stuk. Oranje ClubCardhouders kunnen twee kaarten per persoon kopen. De standaard servicekosten bij uitwedstrijden worden dit keer niet in rekening gebracht.

Oranje ClubCard

Heb je nog geen Oranje ClubCard? Klik dan op onderstaande link om deze aan te vragen. Naast toegang tot de kaartverkoop van uitwedstrijden krijg je onder andere ook voorrang en korting op alle kaarten die je koopt voor een thuiswedstrijd van de mannen en de vrouwen.

Oranje ClubCard Oranje ClubCard Vraag een Oranje ClubCard aan.

Op weg naar het WK

Eén keer eerder namen de OranjeLeeuwinnen deel aan het WK. Dat was drie jaar geleden in Canada en dat optreden smaakt naar meer. Als Europees kampioen wil Oranje er volgend jaar in Frankrijk natuurlijk opnieuw bij zijn.

Het duel in Ierland is de vijfde wedstrijd in de WK- kwalificatie. Op dit moment is Nederland koploper in groep C. Op 6 april komen de OranjeLeeuwinnen in actie tegen Noord-Ierland in Eindhoven. De groepswinnaar verdient direct een WK-ticket. De vier beste nummers twee van de zeven Europese kwalificatiegroepen spelen play-offs om één ticket.

Meer over de Oranjevrouwen

Alle informatie over het team en de speelsters

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen