Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Nederland - Engeland

KNVB Media
KNVB Media
23 maart 2018, 12:30

Vrijdag 23 maart staat het Nederlands elftal in de Amsterdam ArenA tegenover Engeland. - Foto: KNVB Media

Nieuwe kansen, nieuwe doelen: het Nederlands elftal richt de blik op de toekomst. Om te beginnen met de kraker tegen Engeland, op vrijdag 23 maart in de Amsterdam ArenA.

Ben je er bij 23 maart? Hieronder lees je de belangrijkste bezoekersinformatie. De komende tijd zal deze informatie nog verder aangevuld worden.

kom in de stemming op de Oranje Fanzone

Vanaf 17.00 uur is de Oranje Fanzone geopend. Je vindt de Fanzone, die voor iedereen toegankelijk is, op de ArenA-boulevard naast het stadion. Je kunt hier terecht voor een drankje, er zijn foodstands en muziek van de 538 DJ’s on tour. Ook de Oranje Experience, waar je de EK-winst van de OranjeLeeuwinnen kunt herbeleven, is aanwezig.

Ali Riza Aygün, die afgelopen woensdag de eerste e-interland ooit won van Engeland, is aanwezig en je kan tegen hem een potje FIFA spelen. Ook kun je meedoen aan een Oranje pubquiz, kidsactiviteiten van Disney en ING en op de foto gaan met de EK’88 en de WEURO-beker! Er is voor ieder wat wils, dé ideale manier om in de stemming te komen voor de wedstrijd.

De Oranje-supporters staan bij thuiswedstrijden massaal achter het Nederlands elftal.

STADIONINFORMATIE

Het stadion opent om 18.45 uur. De Amsterdam ArenA is een PIN Only stadion. Dat betekent dat contante betaling in het stadion niet mogelijk is. Je kunt alleen met PIN-pas of creditcard betalen. Roken is niet toegestaan bij KNVB-evenementen. Dat betekent dat er na het passeren van de toegangsautorisatie niet meer gerookt mag worden, ook niet in delen van het stadion die zich in de open lucht bevinden.

Vergeet niet om je tickets uit te printen! Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

Vervoer 

Op de website van de Amsterdam ArenA vind je alle vervoersinformatie overzichtelijk op een rij. Je kunt hier onder andere alle vervoersopties vergelijken.

Bereikbaarheid Bereikbaarheid Bekijk hier alle vervoersinformatie met betrekking tot Nederland-Engeland.

Auto

Kom je met de auto en heb je een parkeerkaart voor deze wedstrijd? Bekijk dan vooraf of er wegwerkzaamheden zijn op je route op www.vananaarbeter.nl. Volg rond het stadion de bewegwijzering en volg de instructies van de verkeersbegeleiders op voor een snelle doorstroming.

P1
P1 is alleen beschikbaar voor supporters in het bezit van een parkeerkaart die specifiek voor P1 bedoeld is. Deze kun je vooraf aanschaffen (zie hieronder). Parkeerkaarthouders kunnen de aanduiding ‘VOL’ bij P1 negeren. Heb je geen parkeerkaart gekocht van tevoren? Dan heeft het geen zin bij P1 in de rij te gaan staan.

Geen parkeerkaart?
Je kunt je auto parkeren op de terreinen P2 t/m P24, met uitzondering van P10. Op de wedstrijddag kun je vanaf 14.00 uur een evenementenkaart à € 12,- kopen bij de parkeerautomaten of kassa’s. Bij de automaat moet je hiervoor (nadat je geparkeerd hebt) drukken op de evenementenknop.

Parkeerticket Parkeerticket Klik hier en boek je parkeerticket.

Routebeschrijvingen en verkeersinformatie

Vanuit alle richtingen A1, A2, A9, A10: volg de ‘P-ArenA ArenAPoort’ verwijzing op de borden langs/boven de snelwegen.

  • Voor P1: volg P1 rondom de Amsterdam ArenA
  • Voor P2 t/m P24: volg ‘P-ring ArenAPoort’ rondom de Amsterdam ArenA.
  • Volg @VID_KNVB voor wedstrijdspecifieke verkeersinformatie. De Verkeersinformatiedienst (VID) verzorgt via dit account actuele informatie over het snelwegennet rondom de Amsterdam ArenA.

Openbaar vervoer

Voor exacte vertrek- en aankomsttijden kun je bellen met Openbaar Vervoer Reisinformatie, 0900-9292 (0,70 p/m) of kijk op OV9292.

Openbaar vervoer Openbaar vervoer Bekijk hier de makkelijkste route met het openbaar vervoer.

Trein
NS Stations ‘Bijlmer ArenA’ en ‘Duivendrecht’ liggen op loopafstand van het stadion. Richting Amsterdam en Utrecht raden we je aan via ‘Bijlmer ArenA’ te reizen. Richting Den Haag en Amersfoort is station ‘Duivendrecht’ de beste optie.

Metro
Op vijf minuten loopafstand van de Amsterdam ArenA bevinden zich de metrostations ‘Strandvliet’ en metrostation ‘Bijlmer ArenA’, te bereiken met lijn 50 en 54.

Bus
Vanuit de regio is de Amsterdam ArenA ook per streekbus te bereiken met de lijnen 29, 158, 174, 177 en 178. De R-Net (www.rnet.nl) rijdt vanaf het station Haarlem via Hoofddorp, Schiphol en Amstelveen naar station Bijlmer ArenA.

Bereikbaarheid Bereikbaarheid Bekijk alle vervoersinformatie met betrekking tot Nederland-Engeland.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen