Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop oefenwedstrijden Oranje in november

KNVB Media
KNVB Media
19 oktober 2017, 14:00

Oranje treft in november op vreemde bodem Schotland en Roemenië. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal oefent op donderdag 9 november in en tegen Schotland. Aftrap voor deze vriendschappelijke wedstrijd in het Pittodrie Stadium in Aberdeen is om 19.45 uur plaatselijke tijd (= 20.45 uur in Nederland). Vijf dagen later, op dinsdag 14 november, wordt in Boekarest om 21.00 uur lokale tijd (=20.00 uur in ons land) in de Arena Națională afgetrapt tegen Roemenië.  

Tickets zijn exclusief voor Oranje ClubCardhouders verkrijgbaar. De kaartverkoop start 21 oktober om 09.00 uur en loopt tot en met 30 oktober.

Tickets Tickets Klik hier en bestel nu je tickets.

Tickets voor Schotland - Nederland kosten € 25,- per stuk; voor Roemenië - Nederland betaal je €12,-. In de ticketprijs is € 2,- servicekosten inbegrepen. Oranje ClubCardhouders kunnen per wedstrijd online één ticket kopen. Het is mogelijk extra tickets aan te vragen voor introducées. Stuur hiervoor uiterlijk 28 oktober een e-mail naar kaartverkoop@knvb.nl. Wil je met een groep naast elkaar zitten? Dan moet je de tickets in dezelfde transactie bestellen. Meer informatie over het bestellen van de tickets vind je hieronder.

Hoe koop ik kaarten Hoe koop ik kaarten Kijk hier voor meer informatie.

Nog geen Oranje ClubCard? Nog geen Oranje ClubCard? Kijk hier voor meer informatie en vraag hem aan.

KNVB Oranje-app

Blijf op de hoogte van Oranje, bepaal de opstelling, beleef Oranje thuis in AR en nog veel meer. Alleen voor de echte Oranje fan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen