Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Nederland-Bulgarije

KNVB Media
KNVB Media
30 augustus 2017, 11:00

Oranje speelt zondag 3 september tegen Bulgarije in de Amsterdam Arena. - Foto: KNVB Media

Cruciaal. Dat woord staat in hoofdletters geschreven in de voorbespreking van bondscoach Dick Advocaat in aanloop naar het treffen met Bulgarije. Alleen winst telt in het superbelangrijke WK-kwalificatieduel dat zondag 3 september gespeeld wordt in de Amsterdam ArenA.

Kom je zondag naar de ArenA? Lees dan deze bezoekersinformatie vooraf goed door. Let op: De wedstrijd begint om 18.00 uur.

Openingstijd stadion en Oranje Fanzone

Vanaf 14.00 uur is de Oranje Fanzone geopend. Dit vindt plaats op de ArenA-boulevard naast het stadion en is voor iedereen toegankelijk. Op de Oranje Fanzone vind je diverse activiteiten, muziek en food&beverage. Voor ieder wat wils, dé ideale manier om in de stemming te komen voor de wedstrijd. Het stadion opent om 16.00 uur. 

De Amsterdam ArenA is een PIN Only stadion. Dat betekent dat contante betaling in het stadion niet mogelijk is. Er kan uitsluitend met PIN-pas of creditcard betaald worden. Roken is niet toegestaan bij KNVB-evenementen. Dat betekent dat er na het passeren van de toegangsautorisatie niet meer gerookt mag worden, ook niet in delen van het stadion die zich in de open lucht bevinden.

Oranje-supporters in de Amsterdam ArenA.

Print je tickets!

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan niet gescand worden en geeft dus géén toegang.

Vervoer

Heb je een parkeerkaart voor deze wedstrijd? Bekijk dan vooraf of er wegwerkzaamheden zijn op je route op www.vananaarbeter.nl. Volg rond het stadion de bewegwijzering en volg de instructies van de verkeersbegeleiders op voor een snelle doorstroming.

P1
Volg in de omgeving van het stadion de borden ‘P1 / P+R ArenA’. Bij het binnenrijden van P1 ontvang je op vertoon van je parkeerkaart of e-ticket een uitrijkaart bij de slagboom van een medewerker. Na afloop van de wedstrijd kun je uitrijkaart gebruiken voor het openen van de slagboom. 

P1 is uitsluitend bedoeld voor personen die in het bezit zijn van een parkeerkaart of e-ticket P1. Het heeft geen zin hier in de rij te gaan staan indien je hier niet over beschikt. Kaarthouders dienen de aanduiding ‘VOL’ bij P1 te negeren.

P-overig
Volg ‘P-ring ArenA Poort’ rondom de Amsterdam ArenA. Op vertoon van je ‘P-overig’ parkeerkaart kun je vanaf 14.00 uur terecht op P3 t/m P6 en P19 (volg de verwijsborden ‘P-ring ArenAPoort’ in het gebied). Medewerkers op de parkeerterreinen zorgen ervoor dat je op vertoon van je ‘P-overig’ parkeerkaart het terrein op en af komt.

Geen parkeerkaart?
Je kunt je auto parkeren op de terreinen P2 t/m P24 (m.u.v. P10). Op de wedstrijddag kun je vanaf 14.00 uur een evenementenkaart à € 12,- kopen bij de parkeerautomaten of kassa’s. Druk daartoe na het parkeren op de evenementenknop van de automaat.

Parkeerticket Parkeerticket Klik hier en boek je parkeerticket.

Routebeschrijvingen en verkeersinformatie

Vanuit alle richtingen A1, A2, A9, A10: volg de ‘P-ArenA ArenAPoort’ verwijzing op de borden langs/boven de snelwegen.

  • Voor P1: volg P1 rondom de Amsterdam ArenA
  • Voor P2 t/m P24: volg ‘P-ring ArenAPoort’ rondom de Amsterdam ArenA.
  • Volg @VID_KNVB voor wedstrijdspecifieke verkeersinformatie. De Verkeersinformatiedienst (VID) verzorgt via dit account actuele informatie over het snelwegennet rondom de Amsterdam ArenA.

Openbaar vervoer

Voor exacte vertrek- en aankomsttijden kun je bellen met Openbaar Vervoer Reisinformatie, 0900-9292 (0,70 p/m) of kijk op OV9292.

Openbaar vervoer Openbaar vervoer Bekijk hier de makkelijkste route met het openbaar vervoer

Trein
NS Stations ‘Bijlmer ArenA’ en ‘Duivendrecht’ liggen op loopafstand van het stadion. Richting Amsterdam en Utrecht raden we je aan via ‘Bijlmer ArenA’ te reizen. Richting Den Haag en Amersfoort is station ‘Duivendrecht’ de beste optie.

Metro
Op 5 minuten loopafstand van de Amsterdam ArenA bevinden zich de metrostations ‘Strandvliet’ en metrostation ‘Bijlmer ArenA’, te bereiken met lijn 50 en 54.

Bus
Vanuit de regio is de Amsterdam ArenA ook per streekbus te bereiken met de lijnen 29, 158, 174, 177 en 178 (www.gvb.nl).

De R-Net (www.rnet.nl) rijdt vanaf het station Haarlem via Hoofddorp, Schiphol en Amstelveen naar station Bijlmer ArenA. Bijlmer ArenA ligt op loopafstand van de Amsterdam ArenA. 

Bereikbaarheid Bereikbaarheid Bekijk hier alle overige reisinformatie

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen