Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop WK-kwalificatie Wit-Rusland - Nederland

KNVB Media
KNVB Media
14 augustus 2017, 9:00

Nederland won de eerste ontmoeting met Wit-Rusland: 4-1. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal speelt zaterdag 7 oktober in Borisov de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland. De aftrap in de Borisov Arena is om 20.45 uur Nederlandse tijd (21.45 uur lokale tijd). Oranje heeft ook tijdens dit cruciale duel alle steun nodig van de supporters.

Nederland is nog volop in de race voor een ticket voor het WK in Rusland. De ploeg van bondscoach Dick Advocaat heeft een achterstand van drie punten op de gedeelde koplopers Frankrijk en Zweden. Eind augustus hoopt Oranje de Fransen te achterhalen door een overwinning op de ploeg van Didier Deschamps in Saint-Denis. Om in de race te blijven voor de eerste plaats zijn daarna ook zeges op Bulgarije en Wit-Rusland nodig.

Daar kan Nederland de hulp van het trouwe Oranjelegioen goed bij gebruiken! Dus kom naar Borisov en juich voor Oranje in de jacht op een goed resultaat. De kaartverkoop is exclusief voor Oranje ClubCardhouders. Zij kunnen online één ticket kopen. De kaartverkoop loopt van 14 augustus (09.00 uur) tot en met 27 augustus.

Nog geen Oranje ClubCard? Nog geen Oranje ClubCard? Vraag die hier voor 17,50 euro aan.

Tickets kosten 5 euro per stuk, inclusief 2 euro servicekosten. Het is mogelijk één extra ticket aan te vragen voor een introducé. Stuur hiervoor uiterlijk 27 augustus een e-mail naar kaartverkoop@knvb.nl. Er zijn meer dan voldoende tickets beschikbaar. Wil je met een groep naast elkaar zitten? Dan moet je de tickets in dezelfde transactie bestellen.

Instructie tickets bestellen Instructie tickets bestellen Kijk hier hoe je kaarten kan kopen.

De wedstrijd wordt gespeeld in Borisov op 75 kilometer van de Wit-Russische hoofdstad Minsk. Het aantal hotelaccommodaties in deze stad is beperkt. OnsOranje streeft ernaar vanuit Minsk vervoer aan te bieden en terug. De mogelijkheden worden onderzocht. Meer info volgt later.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen