Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Exclusieve kaartverkoop kwartfinale voor houders Follow your Team pakket

KNVB Media
KNVB Media
25 juli 2017, 10:30

De Oranjevrouwen brengen Nederland in EK-sfeer. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het EK vrouwen. Deze wedstrijd wordt zaterdag gespeeld in Doetinchem. Aanvangstijdstip en tegenstander worden bekend na de wedstrijden van dinsdagavond.

Als houder van een 'Follow your Team pakket Nederland' bieden we jou de mogelijkheid om exclusief kaarten te kopen. Hiervoor is tot en met dinsdagavond vak 18 en een deel van vak 17 exclusief voor jou gereserveerd. Kaarten kosten € 10,- per stuk. Er geldt geen korting. Maximaal 4 tickets per persoon. Op = op. De resterende stoelen in deze vakken gaan woensdag in de vrije verkoop. Parallel hieraan gaan dinsdagavond ook andere vakken in de verkoop.

Mogelijk komen er later deze week nog meer kaarten in de verkoop voor Nederlandse supporters. Dit is afhankelijk van hoeveel kaarten de tegenstander, die dinsdagavond duidelijk wordt, afneemt. Uiterlijk vrijdag komt hier duidelijkheid over.

Hoe bestel je de tickets?

Ga naar de wedstrijd in de online ticketshop. Na inloggen is vak 18 en een deel van vak 17 exclusief tot dinsdagavond voor jou beschikbaar. Het is ook mogelijk om tickets te kopen in andere vakken.

Online Ticketshop Online Ticketshop Bestel hier je tickets voor de kwartfinale van de Oranjevrouwen in Doetinchem.

Neem voor vragen contact met ons via ticketing@weuro2017.nl.

UEFA Women's EURO 2017

Van 16 juli tot en met 6 augustus vond in Nederland het EK Vrouwen 2017 plaats. Kijk hier terug op die drie fantastische weken waarin de OranjeLeeuwinnen Nederland en Europa veroverden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen