Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Oranje Fanzone én Oranjeparade voorafgaand aan EK-wedstrijden

KNVB Media
KNVB Media
27 juni 2017, 10:30

De Oranjeparade is bij het Nederlands elftal een inmiddels vertrouwd gezicht, maar bij de Oranjevrouwen is het nog nooit vertoond. Daar komt nu verandering in! - Foto: KNVB Media

Ze kunnen natuurlijk niet ontbreken nu het EK Vrouwen in eigen land plaatsvindt; de inmiddels traditionele Oranje Fanzone en de daaropvolgende Oranjeparade. Hoewel traditioneel? Bij het Nederlands elftal is het misschien een vertrouwd gezicht, maar bij de Oranjevrouwen is het nog nooit vertoond. Daar komt nu verandering in.

Op zondag 16 juli vindt op de Neude, voorafgaand aan de eerste EK-wedstrijd tussen de Oranjevrouwen en Noorwegen, de allereerste Oranje Fanzone bij een vrouwenwedstrijd ooit plaats. We maken er van 12.00 tot 15.00 uur een mooi feest van voor alle Oranjesupporters, van jong tot oud.

Oranjeparade

Heb je geen kaartje voor de uitverkochte wedstrijd? Kijk dan op de Neude!

Om 15.00 uur gaan we met z’n allen lopend naar het stadion in een echte Oranjeparade, natuurlijk voorafgegaan door dé Oranjebus! Heb je geen kaartje voor de uitverkochte wedstrijd? Geen probleem! Dan kun je op de Neude de wedstrijd kijken op een reusachtig groot scherm.

Een daverende verrassing voor de OranjeLeeuwinnen bij RTL Late Night.

Oranje-captain Mandy van den Berg en topschutter Vivianne Miedema hoorden het nieuws in het programma RTL Late Night van Humberto Tan. "Dit is heel gaaf", reageerde Van den Berg. "Dat de wedstrijden een maand van tevoren zijn uitverkocht, is te gek en als je dit dan op de been kunt krijgen, dan kan het feest alleen maar ontzettend groot worden."


Ook voorafgaand aan Nederland-Denemarken en België-Nederland staan een Oranje Fanzone en -parade gepland. Donderdag 20 juli kleurt het Kruisplein in Rotterdam vanaf 15.00 uur oranje en vertrekt de Oranjeparade rond 18.30 uur richting het stadion. In Tilburg is de Oranje Fanzone op 24 juli te vinden op het Pieter Vreedeplein van 13.00 tot 18.30 uur, waarna de parade rond 18.30 uur vertrekt.

Meer informatie

Meer informatie over het precieze programma van de Oranje Fanzone volgt snel. Check daarvoor de Facebook-pagina van het evenement.

Facebook Facebook Bekijk hier de Facebook-pagina van het evenement OranjeLeeuwinnen.

UEFA Women's EURO 2017

Van 16 juli tot en met 6 augustus vond in Nederland het EK Vrouwen 2017 plaats. Kijk hier terug op die drie fantastische weken waarin de OranjeLeeuwinnen Nederland en Europa veroverden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen