Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop WK-kwalificatie Frankrijk - Nederland

KNVB Media
KNVB Media
12 juni 2017, 9:00

De kaartverkoop voor het duel Frankrijk - Nederland loopt van 14 tot en met 29 juni. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal speelt donderdag 31 augustus in Saint-Denis (Parijs) de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk. De aftrap in Stade de France is om 20.45 uur. Oranje heeft tijdens dit cruciale duel alle steun nodig van de supporters.

Zweden heeft in juni de stand in groep A op zijn kop gezet met de 2-1 thuiszege op de gedoodverfde favoriet Frankrijk. Nederland won ruim van Luxemburg en volgt de beide koplopers nu op drie punten. "Dat betekent dat de eerste plaats in de kwalificatiepoule ook weer in beeld is", aldus bondscoach Dick Advocaat. Dan moet Oranje wel winnen in Frankrijk. En waarom ook niet. Advocaat: "We kunnen van iedereen winnen. Dat geloof moeten we ook uitstralen."

Dat geldt natuurlijk ook voor het trouwe Oranjelegioen. Dus kom naar Parijs en juich voor Oranje in de jacht op een goed resultaat. De kaartverkoop is exclusief voor Oranje ClubCardhouders. Zij kunnen online één ticket kopen. De kaartverkoop loopt van 14 juni (10.00 uur) tot en met 29 juni.

Tickets Tickets Ga naar de webshop en regel online jouw tickets voor de interland tegen Frankrijk in Saint-Denis (Parijs).

De wedstrijd verschijnt pas nadat als ClubCardhouder is ingelogd. Het is mogelijk één extra ticket aan te vragen voor een introducé. Stuur hiervoor uiterlijk 29 juni een e-mail naar kaartverkoop@knvb.nl. Er zijn meer dan voldoende tickets beschikbaar.

Kaartverkoop Oranje

ClubCardhouders kunnen één extra ticket aanvragen voor een introducé. Stuur hiervoor uiterlijk 29 juni een e-mail.

Supportersarrangement Sunweb

Sunweb biedt een supportersarrangement aan, waarmee je samen met andere Oranjesupporters in een hotel zit, vanaf € 59,50 per persoon. Het arrangement is inclusief één overnachting in een centraal gelegen 3* hotel (op basis van logies en ontbijt), verblijf in een gedeelde tweepersoonskamer en toeristenbelasting.

Supportersarrangement Frankrijk - Nederland Supportersarrangement Frankrijk - Nederland Meer informatie over het supportersarrangement van Sunweb.

Tickets kosten 22 euro. Dit is inclusief 2 euro servicetoeslag. Wil je met een groep naast elkaar zitten? Dan moet je de tickets in dezelfde transactie bestellen.

Instructie tickets bestellen Instructie tickets bestellen Lees de instructie hoe je als groep bij elkaar kunt zitten.

Oranje ClubCard Oranje ClubCard Heb je nog geen Oranje ClubCard? Dan kun je die hier voor €17,50 aanvragen.

Onze helden op de velden

Alles over de nationale teams: bekijk het programma en de uitslagen, duik in de historie, bekijk de profielen van alle spelers en speelsters en lees het laatste nieuws per team.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen