Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Oranjevrouwen - Japan

KNVB Media
KNVB Media
6 juni 2017, 11:15

Vivianne Miedema scoorde eerder dit jaar de 3-2 tegen Japan in Portugal. - Foto: KNVB Media

In aanloop naar het EK in eigen land nemen de Oranjevrouwen het vrijdagavond 9 juni op tegen Japan, de verliezend finalist van het WK 2015. De wedstrijd in het Rat Verlegh Stadion in Breda begint om 18.30 uur. We hebben de belangrijkste informatie voor je op een rij gezet.

Allereerst willen we je adviseren tijdig op pad te gaan. Voor de wedstrijd is het vaak druk op de wegen rondom het stadion. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat je voldoende tijd hebt om bij het stadion te komen, de auto te parkeren, naar het stadion te lopen en je zitplaats te vinden. Dan kun je samen met alle aanwezigen uit volle borst het volkslied meezingen. Vanaf 17.00 uur is het stadion al open en kun je naar binnen.

Fanplein

Kom voor de wedstrijd alvast naar het Fanplein naast het stadion, dat van 16.45 tot 18.00 uur geopend is. EK-mascotte Kicky is aanwezig, je kunt met de EK Trophy op de foto, je kunt geschminkt worden en nog veel meer. Het Fanplein is gratis toegankelijk. We hopen jullie daar allemaal te zien voor de wedstrijd.

Voor de wedstrijd kun je je nog laten schminken op het Fanplein.

Reisinformatie

Eigen vervoer

Auto
Wij adviseren om te parkeren op de aangegeven parkeerterreinen in de buurt van het stadion. P5 is vrij toegankelijk en is direct gelegen naast het stadion. Parkeerterrein P1 is alleen toegankelijk voor genodigden met een parkeerkaart. P2 en P3 zijn niet beschikbaar.

Fiets
Het is rond het Rat Verlegh Stadion alleen toegestaan om je fiets te parkeren in de daarvoor bestemde fietsrekken. Fietsen die ergens anders staan (bijvoorbeeld tegen het stadion of op de promenade) kunnen door de gemeente worden verwijderd.

Openbaar Vervoer

Het Rat Verlegh Stadion is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Voor het gebruik van het OV heb je een geldige OV-chipkaart nodig.

Trein
Kom je met de trein, stap dan uit op Breda Centraal Station en neem stadsbus lijn 2 richting Haagse Beemden. Deze stopt voor het Rat Verlegh Stadion.

Bus
Kom je met de bus uit Breda of omliggende gemeenten, stap dan over op stadslijn 2. Dit kan op station Breda Centraal of de centrale binnenstadshaltes Karnemelkstraat of Vlaszak. Je kunt ook vanuit de Haagse Beemden buslijn 2 nemen naar Breda Centraal Station.

Openbaar vervoer Openbaar vervoer Bekijk hier de makkelijkste route met het openbaar vervoer.

Overige informatie

Print je tickets van tevoren

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de ticketshop? Print dan voordat je weggaat je tickets. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan niet gescand worden en geeft dus géén toegang.

Online ticketshop Online ticketshop Tickets gekocht? Print ze uit!

Betaalkaart

In het stadion van NAC Breda kun je bij de verkooppunten alleen betalen met een betaalkaart. De betaalkaart is gratis te verkrijgen bij de servicepunten in het stadion. Opwaarderen kan met cash én pin (minimaal €10,-). Na de interland kun je de betaalkaart eventueel inleveren bij het servicepunt. Je ontvangt dan het resterende tegoed op de kaart terug (tot maximaal €10,-).

WEURO 2017

Het EK start zondag 16 juli met de wedstrijd Nederland-Noorwegen in Utrecht en de finale staat gepland op zondag 6 augustus in Enschede. Voor het eerst in de historie doen zestien landenteams mee, waaronder toplanden als Duitsland, Engeland, Frankrijk, Noorwegen en Zweden. De OranjeLeeuwinnen spelen, behalve tegen Noorwegen op 16 juli, ook tegen Denemarken (20 juli, Rotterdam) en België (24 juli, Tilburg). Voor deze wedstrijden zijn nog kaarten beschikbaar.

Tickets WEURO 2017 Tickets WEURO 2017 Bestel hier je tickets voor WEURO 2017.

UEFA Women's EURO 2017

Van 16 juli tot en met 6 augustus vond in Nederland het EK Vrouwen 2017 plaats. Kijk hier terug op die drie fantastische weken waarin de OranjeLeeuwinnen Nederland en Europa veroverden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen