Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Nederland-Luxemburg

KNVB Media
KNVB Media
5 juni 2017, 12:45

Het Nederlands elftal speelt op vrijdag 9 juni in de Kuip tegen Luxemburg. - Foto: KNVB Media

Het wordt de eerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe bondscoach Dick Advocaat. En wat voor een! Alleen winst telt wanneer Oranje het op vrijdag 9 juni in stadion de Kuip opneemt tegen Luxemburg.

Reden genoeg dus om bij dit cruciale duel aanwezig te zijn. Kaarten voor de interland zijn beschikbaar vanaf 18 euro. Heb je al kaarten besteld? Hieronder vind je alle praktische bezoekersinformatie voor de wedstrijd, die begint om 20.45 uur. 

OnsOranjePark

Vanaf de opening van het stadion (18.45 uur) is ook het OnsOranjePark geopend. Dit vindt plaats op het stadionterrein na de kaartcontrole aan de Stadionzijde en is toegankelijk voor iedereen met een geldig toegangsbewijs. Op het OnsOranjePark vind je diverse activiteiten, muziek en food&beverage. Voor ieder wat wils, dé ideale manier om in de stemming te komen voor de wedstrijd.

 

Het OnsOranjePark vind je bij de Stadiontribune.

Cateringmunten

In Stadion Feijenoord worden speciale cateringmunten gebruikt. Deze kun je in het stadion op diverse punten aanschaffen (PIN en contant). Een munt kost € 3,00. Na de wedstrijd kunnen ongebruikte munten weer worden ingeleverd. De inwisselpunten vind je bij de muntverkooppunten (Cashpunten). De reguliere Feyenoord-munten zijn bij deze wedstrijd niet geldig.

Er wordt koffie, thee, frisdranken en bier geschonken. Bij de cateringpunten direct voor de vakopgangen van het familievak (vak E t/m J), schenken we géén alcohol. Fans in die vakken die toch een biertje of wijntje willen drinken, kunnen daarvoor terecht bij de twee buitenste cateringpunten (ter hoogte van de lichtmast bij vak E en de lichtmast bij vak J).

Vervoer


Algemeen


De infrastructuur rondom Stadion Feijenoord is niet optimaal om alle verkeersstromen op gang te houden vóór, maar vooral ook ná de wedstrijd. Houd daarom rekening met extra reistijd en wachttijden bij het verlaten van het stadiongebied na afloop van de wedstrijd. Reizen per openbaar vervoer is de beste optie en daarmee draag je ook bij aan ontlasting van het wegennet. Lees hieronder meer over het vervoer richting Stadion Feijenoord.

Volg Twitteraccount @VID_KNVB voor wedstrijdspecifieke verkeersinformatie voor en na de wedstrijd. Tevens het dringende advies om de borden te volgen en niet je navigatiesysteem!

Auto

P1, P2, P6
Heb je een parkeerkaart voor P1, P2, P6? Neem dan op de A16 afslag 24 Feijenoord. Volg de aanwijzingen IJsselmonde Feijenoord Havens 1000-1200 en vervolgens de borden naar de parkeerterreinen.

P3/4, P8 of P-Veranda
Heb je een parkeerkaart voor P3/4, P8 of P-Veranda (P5 Garage)? Neem dan op de A16 afslag 25 Capelle a/d IJssel (neem NIET afslag 24!). Volg de afslag Rotterdam Centrum en na 300 meter de borden P-De Kuip.  LET OP: de maximale inrijhoogte voor P-Veranda (P5G) is 2.10 meter!

Klik op de afbeelding om in te zoomen.

Geen parkeerkaart
De parkeerterreinen in de directe omgeving van het stadion zijn allemaal exclusief gereserveerd voor parkeerkaarthouders. Heb je geen parkeerkaart dan adviseren we je om op afstand te parkeren en het laatste deel van je reis gebruik te maken van het openbaar vervoer. Parkeerplaats Beverwaard en Ahoy zijn dan een goede optie.

P-Ahoy en P-Beverwaard
De parkeerkaarten voor P-Beverwaard zijn helaas uitverkocht. Voor € 10,00 kun je nog wel een parkeerkaart (inclusief busreis) kopen voor P-Ahoy. Vanaf P-Ahoy rijdt elke 10 minuten een buspendel van en naar de Kuip. De pendel gaat vanaf 16:00 uur rijden richting stadion en rijdt     tot 00:30 uur richting P-Ahoy. De trampendel vanaf P-Beverwaard rijdt vanaf 16:15 uur en in omgekeerde richting tot 0.00 uur.

Parkeerkaart bestellen Parkeerkaart bestellen Bestel hier je parkeerkaart.

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je vanaf Centraal Station Rotterdam met tramlijn 12 of 23 richting Beverwaard – uitstappen bij halte Stadion Feijenoord. De reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten. Je toegangskaartje is tevens je vervoersbewijs op deze lijn.

Reguliere treinen maken voorafgaand aan de wedstrijd een stop bij station Stadion Feijenoord. Na afloop van de wedstrijd zullen extra pendeltreinen rijden vanaf station Stadion Feijenoord naar Centraal Station Rotterdam.

Voor exacte vertrek- en aankomsttijden kun je bellen met Openbaar Vervoer Reisinformatie, 0900-9292 (0,70 p/m) of kijk op OV9292.

Openbaar vervoer Openbaar vervoer Bekijk hier de makkelijkste route met het openbaar vervoer.

Onze helden op de velden

Alles over de nationale teams: bekijk het programma en de uitslagen, duik in de historie, bekijk de profielen van alle spelers en speelsters en lees het laatste nieuws per team.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen