Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Oranjevrouwen - IJsland

KNVB Media
KNVB Media
8 april 2017, 1:00

De Oranjevrouwen nemen het dinsdagavond op tegen IJsland. - Foto: KNVB Media

Na de kraker van afgelopen vrijdag tegen Frankrijk volgt dinsdag wederom een mooie testcase voor de OranjeLeeuwinnen. In stadion de Vijverberg in Doetinchem is IJsland de tegenstander in een oefeninterland die om 19.00 uur begint. Na het succes van de IJslandse mannen op het afgelopen EK zal waarschijnlijk niemand deze Noordelijke eilandbewoners meer onderschatten.

We hebben de belangrijkste informatie voor je op een rij gezet. Lees deze informatie voor vertrek goed door, zodat je goed voorbereid afreist naar het stadion. 

Vertrek op tijd van huis!

We raden je aan om minimaal een uur voor de wedstrijd aanwezig te zijn, vanaf 17:30 uur kun je het stadion al in

Voor de wedstrijd is het vaak druk op de weg en rondom het stadion. Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat je voldoende tijd hebt om bij het stadion te komen, de auto te parkeren, naar het stadion te lopen en je zitplaats te vinden. Dan kun je samen met alle aanwezigen uit volle borst het volkslied meezingen. We raden je aan om minimaal een uur voor de wedstrijd aanwezig te zijn. Vanaf 17:30 uur kun je het stadion al in.

Parkeerinformatie

Wij adviseren om te parkeren op de aangegeven parkeerterreinen bij het stadion. Volg hiervoor de verkeersborden en parkeerwachters bij het stadion. Het parkeerterrein P1 is alleen toegankelijk voor genodigden met een parkeerkaart.

 

Routebeschrijving Routebeschrijving Voor de routebeschrijving en meer informatie m.b.t. parkeren klik hier.

OPENBAAR VERVOER

Kom je met het openbaar vervoer, neem dan vanaf NS-station Doetinchem buslijn 28 (richting Gendringen) of 40 (richting Dinxperlo). Vervolgens kun je uitstappen bij halte Watertoren en vandaar is het zeven minuten lopen naar het stadion.

Print je tickets van tevoren

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de ticketshop? Print dan voordat je weggaat je tickets. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan niet gescand worden en geeft dus géén toegang.

Online ticketshop Online ticketshop Tickets gekocht? Print ze dan uit!

Samen zijn we Oranje!

Natuurlijk willen we onze OranjeLeeuwinnen zoveel mogelijk thuisvoordeel geven. Kom dus in het oranje en oefen alvast je aanmoedigingen. Voor de wedstrijd kun je je nog extra laten schminken bij de toegangspoorten van het stadion.

Voor de wedstrijd kun je je nog extra laten schminken bij de toegangspoorten van het stadion.

In het stadion van De Graafschap betaal je met munten bij de verkooppunten. De munten zijn contant of per pin aan te schaffen.

Gratis proefabonnement Jonge Leeuwen

Probeer het proefabonnement van de Jonge Leeuwen nu voor drie maanden gratis. Je krijgt een uitnodiging voor de Oranje Fandag, het Jonge Leeuwen magazine en je maakt kans op unieke Oranje belevenissen. 

  • Probeer het proefabonnement van de Jonge Leeuwen nu voor drie maanden gratis!

Wil je direct een jaar lid worden van de Jonge Leeuwen, dan kan dat natuurlijk ook. Dan krijg je ook een gratis kaartje voor een wedstrijd van Oranje naar keuze, een gaaf welkomstpakket, twee keer per jaar het magazine en maak je het hele jaar kans op de coolste Oranje activiteiten.

Gratis proefabonnement Gratis proefabonnement Probeer het proefabonnement van de Jonge Leeuwen nu voor drie maanden gratis.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen