Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop Bulgarije – Nederland

KNVB Media
KNVB Media
27 januari 2017, 10:00

Ga met Oranje mee naar Bugarije. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal speelt de eerste wedstrijd van 2017 in en tegen Bulgarije. De aftrap is op zaterdag 25 maart om 20.45 uur in het nationale Vasil Levski Stadion in Sofia. Oranje heeft in dit cruciale WK-kwalificatieduel veel steun nodig van de supporters. De kaartverkoop loopt van 30 januari tot en met 16 februari.

De verkoop is exclusief voor Oranje ClubCardhouders. Zij kunnen online één ticket kopen. Klik hier om in de webshop een ticket te kopen. De wedstrijd verschijnt pas nadat als ClubCardhouder is ingelogd. Het is mogelijk één extra ticket aan te vragen voor een introducé. Stuur hiervoor uiterlijk 16 februari een e-mail naar kaartverkoop@knvb.nl. Kaarten worden bij voldoende beschikbaarheid op volgorde van binnenkomst toegewezen.

Tickets kosten 17 euro. Dit is inclusief 2 euro servicetoeslag. Wil je met een groep naast elkaar zitten? Dan moet je de tickets in dezelfde transactie bestellen. Lees hier de instructie.

Supportersarrangement

Reispartner Sunweb biedt een volledig supportersarrangement aan voor 365 euro inclusief vlucht, twee overnachtingen en luchthaventransfers. Het vertrek is vrijdag 24 maart en zondag 26 maart volgt de terugreis naar Eindhoven Airport. Wedstrijdkaarten zitten niet bij de reissom inbegrepen. Bekijk het arrangement hier.

Heb je nog geen Oranje ClubCard? Dan kun je die hier voor €17,50 aanvragen.

Kwalificatie WK 2018

Hoe staat Oranje ervoor in de kwalificatie voor het WK?

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen