Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinfo Nederland-Griekenland

KNVB Media
KNVB Media
31 augustus 2016, 11:15

Het Philips Stadion is klaar voor de ontmoeting met Griekenland. - Foto: KNVB Media

De WK-kwalificatie gaat voor Oranje bijna van start. Dinsdag staat in Zweden al meteen een belangrijke uitwedstrijd op het programma, maar eerst wacht donderdag het oefenduel met Griekenland in Eindhoven.

Een belangrijke test, want Oranje wil natuurlijk vol vertrouwen en met winst op zak afreizen naar Solna. Dat vertrouwen kan het Oranjelegioen geven door negentig minuten lang achter het team te gaan staan. Volg het ritme van de trommelaars, juich, schreeuw en laat je horen!

Hieronder alle praktische bezoekersinformatie voor Nederland-Griekenland.

OnsOranje Park

Voor de wedstrijd kunnen de Oranjefans weer op het OnsOranjePark terecht. Het OnsOranjePark is ditmaal opgebouwd op het 18 Septemberplein, op loopafstand van zowel het centraal station als het Philips Stadion. Dans mee met  de 538 DJ’s On Tour, zing mee tijdens een live-optreden van John de Bever of spreek een succeswens in voor het Nederlands elftal. Die boodschap wordt ’s avonds bij de wedstrijd op de schermen uitgezonden.

Speciaal voor kinderen zijn er allerlei activiteiten: van voetballen tot schminken tot een eigen spandoek maken. Natuurlijk is ook Dutchy, de mascotte van Oranje en de vernieuwde kidsclub aanwezig. Bij de stand van OnsOranje kun je ook direct lid worden van 'De Jonge Leeuwen'. Uiteraard is er ook catering aanwezig. Er wordt ditmaal niet met munten gewerkt, wel kan er bij de barren en eetstands met PIN worden betaald. Contant is niet mogelijk.

Het OnsOranjePark is geopend van 17.00 tot 20.00 uur. De toegang is gratis. Op vertoon van jouw Oranje ClubCard kun je bij de stand van Knvbshop.nl de officiële wedstrijdsjaal aanschaffen voor €7,50 (normaal €12,50). Hierbij geldt: op = op.

Vervoer

Het Philips Stadion ligt midden in het centrum van Eindhoven. Dat maakt parkeren soms lastig. Supporters wordt aangeraden met het openbaar vervoer te reizen. Het Philips Stadion ligt op loopafstand (10 minuten) van zowel station Eindhoven Centraal als station Eindhoven Strijp-S. Volg @VID_KNVB voor de laatste updates over de verkeerssituatie op de wegen richting het Philips Stadion.

Treinen

Tip: controleer van te voren hoe laat de laatste trein en aansluitend vervoer gaat. De laatste treinen in de diverse richtingen rijden op de volgende tijden:

22.31 uur Laatste intercity richting Zwolle
23.31 uur Laatste intercity’s in de richtingen Amsterdam, Arnhem, Breda, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht
23.33 uur Laatste sprinters in de richtingen Tilburg en Breda
00.01 uur Laatste intercity richting Maastricht
00.17 uur Laatste sprinter richting Den Bosch

Parkeren

De parkeerplaatsen in de directe omgeving van het stadion zijn alleen toegankelijk voor houders van een parkeerkaart.  In het centrum van Eindhoven zijn op loopafstand van het stadion voldoende parkeergarages/-plaatsen aanwezig. Deze worden aangegeven in de 'P-route Centrum' op de doorgaande wegen.

Parkeergarage Mathildelaan
Mathildelaan 2a
5611 BL Eindhoven

Q-Park De Bijenkorf
Schimmelt 50
5611 ZX Eindhoven

Q-Park Centrum De Admirant
Emmasingel 29
5611 AZ Eindhoven

Parkeergarage De Witte Dame
Emmasingel 2a
5611 AZ Eindhoven

P+R Meerhoven
Sliffertsestraat 304
Eindhoven 

Wegafsluiting

Er zijn wegwerkzaamheden aan de Frederiklaan in de buurt van het stadion. Vermijd daarom deze weg en/of volg de omleidingsroute.

Stadion

Ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om de tickets uit te printen op A4 formaat. Deze zijn per e-mail verzonden. Alleen met een geprint ticket hebben fans toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan niet gescand worden en geeft dus géén toegang. Heb je tickets gekocht voor het sfeervak? Bereid je er dan op voor dat supporters in dit vak mogen staan tijdens de wedstrijd.

Catering

De catering in het Philips Stadion werkt met een muntensysteem. Bezoekers kunnen deze munten kopen in het stadion en zowel contant als via PIN betalen. Na afloop kunnen niet-gebruikte munten weer worden ingeleverd. 

Familievak

Een aanzienlijk deel van het stadion is ingericht als familievak. Kinderen tot en met veertien jaar beleven daar een gezellige avond, te midden van leeftijdsgenoten en hun begeleiders. Het team van OnsOranje zorgt voor extra entertainment op en achter de tribunes. Zo zijn er onder anderen schminkers aanwezig.

Optreden John de Bever

In de rust toveren we het Philips Stadion even om in een muziektempel. John de Bever brengt zijn hit ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ live ten gehore vanaf de middencirkel. En daar maken we ook een visueel spektakel van.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen