Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop Oranje van start

KNVB Media
KNVB Media
23 juni 2016, 10:45

Steven Berghuis juicht met Vincent Janssen na zijn succesvolle voorzet tegen Polen. - Foto: KNVB Media

Het EK in Frankrijk is in de beslissende fase beland, maar het Nederlands elftal kijkt alvast verder vooruit. Naar de kwalificatiereeks voor het WK 2018 in Rusland, om precies te zijn. Ook het Oranjelegioen kan al in actie komen, want de kaartverkoop voor de kwalificatieduels is inmiddels van start gegaan.

De contouren van het nieuwe Oranje waren de afgelopen weken goed zichtbaar. Met veel nieuwe namen op het veld werden Polen en Oostenrijk verslagen. In september gaat het echt beginnen.

Na de oefeninterland tegen Griekenland (1 september in Eindhoven) start de WK-kwalificatie op 6 september met de uitwedstrijd tegen Zweden, gevolgd door de thuiswedstrijden tegen Wit-Rusland (7 oktober in Rotterdam) en Frankrijk (10 oktober in Amsterdam).

De vrije verkoop is inmiddels gestart. Hieronder vind je alle informatie per wedstrijd.

Nog nooit kaarten gekocht?

Lees dan eerst alles over onze online ticketshop.

Bij alle thuiswedstrijden wordt uiteraard weer het OnsOranjePark opgebouwd, waar je voor de wedstrijd alvast in de stemming kunt komen met entertainment, eet- en drinkstands en activiteiten voor kids. Ook hebben we weer een familievak (kids tot en met 14 jaar 50% korting) en is één van de korte zijdes op de eerste ring bestemd als sfeervak. In het sfeervak staan onze trommelaars en is staan toegestaan. Koop hier dus je kaartje als je samen met andere fans wilt zorgen voor extra aanmoedigen voor Oranje!

Oranje passe-partout

Wil je naar alle thuiswedstrijden in de WK-kwalificatie? Lees dan alle informatie over de Oranje passe-partout. Vanaf €78,75 ben je bij alle vijf thuiswedstrijden van de partij én ontvang je 25 procent korting op oefenwedstrijden naar keuze.

Nederland - Griekenland (donderdag 1 september, Philips Stadion, Eindhoven)

Oranje is terug in Eindhoven en treft in het Philips Stadion Griekenland. De eerste interland van het seizoen 2016/'17 geldt als laatste voorbereiding op de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Zweden. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €18,-. Voor het familievak zijn tickets vanaf €14 te bestellen (kids onder 15 jaar). Oranje ClubCardhouders krijgen 10 procent korting, passe-partouthouders 25 procent korting. Let op: het sfeervak heeft in verband met de verbouwing van het stadion vrije zitplaatskeuze. Je kunt dus geen stoel uitkiezen.

Zweden - Nederland (dinsdag 6 september, Friend Arena, Solna (nabij Stockholm) 

De eerste klap is vaak een daalder waard. Voor Oranje staat er op 6 september in Solna meteen een heel belangrijk WK-kwalificatieduel op het programma. De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Zweden loopt van 23 juni tot en met 17 juli. Alleen Oranje ClubCardhouders kunnen tickets bestellen in de KNVB online ticketshop.

Elke Oranje ClubCardhouder kan online één ticket kopen. Het is mogelijk één extra ticket aan te vragen voor een introducé. Stuur hiervoor een e-mail naar kaartverkoop@knvb.nl. Kaarten worden bij voldoende beschikbaarheid op volgorde van binnenkomst toegewezen.

Kaarten kosten € 45,-, dit is inclusief € 2,- servicetoeslag. Het Nederlandse vak is op de eerste ring achter het doel. Wie met een groep Oranje ClubCardhouders de wedstrijd wil bezoeken en naast elkaar wilt zitten, dient de tickets in dezelfde transactie te bestellen. Lees hier de instructie.

Reispartner Sunweb biedt ook een vliegarrangement aan inclusief één overnachting. Meer info over het reisarrangementHeb je nog geen Oranje ClubCard? Dan kun je die hier voor €17,50 aanvragen.

Nederland - Wit-Rusland (vrijdag 7 oktober, Stadion Feijenoord, Rotterdam)

Oranje keert terug naar Rotterdam. Het eerste thuisduel in de WK-kwalificatie wordt gespeeld in Stadion Feijenoord en Wit-Rusland is de opponent. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €18,-. Voor het familievak zijn tickets vanaf €14 te bestellen (kids onder 15 jaar). Oranje ClubCardhouders krijgen 10 procent korting. Vanaf €78,75 zijn ook een passe-partouts beschikbaar. Je kunt de passe-partout bestellen in de KNVB online ticketshop. Dit gaat het beste met een desktop of laptop. Lees voor je begint goed de instructie.

Nederland - Frankrijk (maandag 10 oktober, Amsterdam ArenA)

De topwedstrijd van deze WK-kwalificatie. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €23,-. Voor het familievak zijn tickets vanaf €16,50 te bestellen (kids onder 15 jaar).

Heel graag tot ziens in het stadion! Op naar een nieuwe, goede start van de kwalificatie voor het WK in Rusland!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen