Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Informatie Nederland-Frankrijk

KNVB Media
KNVB Media
24 maart 2016, 9:30

Wesley Sneijder tijdens de vorige ontmoeting met Frankrijk. - Foto: KNVB Media

Vrijdag speelt Oranje tegen Frankrijk. Een nieuwe start richting de WK-kwalificatie die vandaag in een heel ander daglicht is komen te staan. De KNVB is, net als heel voetbalminnend Nederland, erg geraakt door het nieuws over het overlijden van Johan Cruijff. Vrijdag staan we uiteraard stil bij dit grote verlies.

Vanwege de grote verdiensten van Johan Cruijff voor het nationale en internationale voetbal, wordt de wedstrijd in de 14de minuut een minuut stilgelegd. De 14de minuut start als er 13:00 op het scorebord staat. Bij aanvang van de wedstrijd is er eveneens een minuut stilte ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslagen in Brussel. Hieronder hebben we de belangrijkste informatie op een rij gezet.

Kom op tijd naar het stadion

De KNVB is als organisator van drukbezochte interlands niet alleen gefocust op de prestaties op het veld, maar ook op de veiligheid van onze supporters. Daarom staan wij rondom wedstrijden altijd in nauw contact met de autoriteiten. Dat was zo en dat blijft zo. Die autoriteiten informeren ons, bijvoorbeeld in geval van een dreiging.

Er is op dit moment geen sprake van een verhoogd risico. Ondanks dat zal er voor de zekerheid toch verscherpte controle bij de ingangen zijn. Om de wachtrijen zo kort mogelijk te houden, vragen we je daarom ons hierbij te helpen door zo min mogelijk tassen mee naar het stadion te nemen. Dat scheelt jou en je medesupporters al snel de nodige wachttijd. En kom vooral op tijd. Je kunt vanaf 17.00 uur terecht op het OnsOranjePark (meer info hieronder), het stadion opent om 18.45 uur. Alvast bedankt voor je medewerking!

Print je tickets!

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Deze zijn per e-mail aan je verzonden.

Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan niet gescand worden en geeft dus géén toegang. Heb je tickets gekocht voor het sfeervak? Bereid je er dan op voor dat supporters in dit vak mogen staan.

OnsOranjePark

Voor de wedstrijd is er weer een OnsOranjePark met optredens van de 538 DJ’s On Tour en The Orginals. Voor kids zijn er allerlei voetbalactiviteiten en uiteraard zijn er ook weer verschillende Food&Beverage stands aanwezig.

Op vertoon van je Oranje ClubCard kun je bij de stand van knvbshop.nl de officiële wedstrijdsjaal aanschaffen voor €7,50 (normaal €12,50). Hierbij geldt: op = op. Ook wordt hier het nieuwe shirt verkocht.

Studenten kunnen bij de balie van het KNVB Talent Team op vertoon van hun ticket een gratis muntje ophalen. De eerste 200 studenten die langskomen krijgen bovendien een oranje stropdas cadeau.

Het OnsOranjePark ligt aan de ArenA Boulevard en is geopend vanaf 17.00 uur. De toegang is gratis.

Vervoersinformatie

Op de website van de Amsterdam ArenA vind je alle belangrijke vervoersinformatie, inclusief informatie over werkzaamheden aan de weg. Om verzekerd te zijn van een goede parkeerplek raden we aan jouw parkeerkaart vooraf online te kopen. Dit kun je HIER doen

Door werkzaamheden rijden er vrijdag minder treinen van en naar Utrecht Centraal. Plan je reis op tijd, en check NS.nl voor meer info.

Volg het Twitter-account @VID_KNVB voor de laatste updates over de verkeerssituatie op de wegen rondom de Amsterdam ArenA.

Familievak en KidsClub

Het familievak zit ook dit keer weer helemaal vol! Naast de kinderactiviteiten in het OnsOranjePark zijn er ook op de omloop bij het familievak schminkers aanwezig. Natuurlijk is ook Dutchy, de mascotte van Oranje daar aanwezig en wil jij graag op de foto.

Ook is het mogelijk om terplekke lid te worden van de KidsClub. Kids ontvangen dan al het nieuws over hun helden en een Oranjewelkomstpakket. Daarnaast organiseren we unieke activiteiten en winacties. Bij aanmelding op het OnsOranjePark of bij het familievak betaal je nu t/m 30 juni 2017 €12,50 en ontvang je  direct het welkomstcadeau.

Catering

Je kunt voorafgaand aan de wedstrijd in het OnsOranjePark iets eten en drinken. Tegenwoordig kun je in de Amsterdam ArenA ook met je pinpas betalen. De ArenA Cards zijn ook nog steeds geldig.

De Amsterdam ArenA heeft een speciale app ontwikkeld: de ArenA Catering App. Je kunt hierin precies zien welke cateringpunten er in de buurt zijn. In een aantal vakken kun je er zelfs mee bestellen en het laten bezorgen. Download direct voor iOS of Android.

Bezoekersonderzoek

Om onze service te verbeteren willen we graag in beeld brengen hoe het profiel van onze bezoekers eruit ziet. Daarom doen we deze wedstrijd samen met studenten van de HvA een bezoekersonderzoek. De studenten kunnen je bij de ingang aanspreken met een paar hele korte vragen over je leeftijd en groepssamenstelling. Dit duurt maximaal 2 minuten en deelname is uiteraard vrijwillig. Bij voorbaat dank voor je medewerking!


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen