Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinfo Nederland-Zweden

KNVB Media
KNVB Media
8 maart 2016, 9:30

Supporters van Oranje tijdens het Olympisch kwalificatietoernooi. - Foto: KNVB Media

Leuk dat je woensdag aanwezig bent bij de wedstrijd van het Nederlands vrouwenelftal tegen Zweden! We hebben de belangrijkste informatie voor je op een rij gezet. Lees deze informatie voor vertrek goed door, zodat je goed voorbereid afreist naar het stadion.

Drukte

Voor de wedstrijd is het vaak druk rondom het stadion, zorg dat je op tijd aanwezig bent. Zodat je voldoende tijd hebt om het stadion in te komen, je plek te vinden en uit volle borst het volkslied mee kunt zingen. We raden je aan om een half uur tot een uur voor de wedstrijd aanwezig te zijn. Vanaf 18:00 kun je het stadion al in.

Tickets

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan niet gescand worden en geeft dus géén toegang.

Samen zijn we Oranje! Natuurlijk willen we onze OranjeLeeuwinnen zoveel mogelijk thuisvoordeel geven. Kom dus in het Oranje en oefen alvast je aanmoedigingen. Voor de wedstrijd kun je je nog extra laten schminken. In het stadion ligt op elke stoel een klapper. Houd deze tijdens het Wilhelmus boven je hoofd, zodat we met het hele stadion een mooie mozaïek vormen. Daarna is de klapper natuurlijk te gebruiken om onze OranjeLeeuwinnen aan te moedigen.

Vervoersinformatie

Wij adviseren om te parkeren op de aangegeven parkeerterreinen bij het stadion. Volg hiervoor de verkeersborden bij het stadion.

De parkeerterreinen P1 en P2 zijn alleen toegankelijk voor genodigden met een parkeerkaart. Overige bezoekers adviseren wij om op P5 of in industriegebied Spaanse Polder te parkeren.

Adres van het stadion:

Sparta Stadion Rotterdam
Spartapark- Noord 1
3027 VW Rotterdam

Auto:

  • Vanuit de richting Utrecht / Gouda

A12 volgen tot Gouda, A20 richting Rotterdam.  Neemt u vervolgens afslag 12 (Spaansepolder).

  • Vanuit de richting Amsterdam - Den Haag

A4 volgen tot Den Haag, A13 richting Rotterdam en volg de A20 richting Hoek van Holland.  Neemt u vervolgens afslag 12 (Spaansepolder).

  • Vanuit de richting Breda - Dordrecht 

A16 volgen richting Den Haag, volg de A20 richting Hoek van Holland en neem vervolgens afslag 12  (Spaansepolder).

  • Vanaf afslag 12 - Spaansepolder 

Onderaan de afrit rechtsaf richting Delfshaven. Onder het viaduct rechtdoor rijden tot de tweede verkeerslichten; vervolgens linksaf (Spaanseweg). Bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf (Horvathweg). Het Sparta Stadion ligt vervolgens aan uw rechterzijde.

Vanuit de richting Hoek van Holland 

A20 richting Rotterdam/Den Haag. U neemt vervolgens afslag 12 (Spaansepolder). Onderaan de afrit rechtsaf richting Delfshaven. Bij de verkeerslichten linksaf (Spaanseweg). Bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (Horvathweg). Het Sparta Stadion ligt vervolgens aan uw rechterzijde.

Openbaar Vervoer: 

Tramlijn 8 en buslijn 38 stoppen naast het stadion. Tramlijn 4, 21 en 23 stoppen nabij het stadion. Metrohalte Marconiplein is op slechts 5 minuten loopafstand van het Sparta Stadion.

Catering

In het stadion van Sparta kun je alleen contant betalen bij de catering punten.

Olympische Spelen

Oranje is nog steeds in de race voor een plaats op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Dit zijn de twee scenario's. Als Noorwegen niet wint van Zwitserland, heeft Oranje genoeg aan een zege op Zweden. Maar als Noorwegen wel wint van Zwitserland, moet Nederland met vijf goals verschil van Zweden winnen om naar de Spelen te gaan.

Wij wensen je alvast veel plezier en een fijne wedstrijd!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen