Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinfo Zwitserland-Nederland

KNVB Media
KNVB Media
29 februari 2016, 8:53

Foto:

Leuk dat je woensdag aanwezig bent bij de wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen tegen Zwitserland! We hebben de belangrijkste informatie voor je op een rij gezet. Lees deze informatie voor vertrek goed door, zodat je goed voorbereid afreist naar het stadion.

Drukte

Voor de wedstrijd is het vaak druk rondom het stadion, zorg dat je op tijd aanwezig bent. Zodat je voldoende tijd hebt om het stadion in te komen, je plek te vinden en uit volle borst het volkslied mee kunt zingen. We raden je aan om een uur voor de wedstrijd aanwezig te zijn. Vanaf 18:00 kun je het stadion al in.

Tickets

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan niet gescand worden en geeft dus géén toegang.

Samen zijn we Oranje!

Natuurlijk willen we onze OranjeLeeuwinnen zoveel mogelijk thuisvoordeel geven. Kom dus in het oranje en oefen alvast je aanmoedigingen. Voor de wedstrijd kun je je nog extra laten schminken. In het stadion ligt op elke stoel een klapper. Houd deze tijdens het Wilhelmus boven je hoofd, zodat we met het hele stadion een mooie mozaïek vormen. Daarna is de klapper natuurlijk te gebruiken om onze OranjeLeeuwinnen aan te moedigen.

Vervoersinformatie

Wij adviseren om te parkeren op de aangegeven parkeerterreinen bij het stadion. Volg hiervoor de verkeersborden bij het stadion. De parkeerterreinen P2VIP en P2 bij zijn alleen toegankelijk voor genodigden met een parkeerkaart. P3 en P4 zijn voor iedereen toegankelijk voor €5,- per auto.

Adres van het stadion:

Kyocera Stadion Den Haag  
Haags Kwartier 55
2491 BM DEN HAAG


AUTO
•    Via de Noordelijke aanrijroute (route N) via de A4 (afrit 8 Leidschendam), N14 of Zoetermeerse Rijweg en de Donau.
•    Via de Zuidelijke aanrijroute (route Z) via de A12 (afrit 5 Nootdorp) en de Donau.
•    Route N en Z zijn op de snelweg (A4 en A12) aangeduid met witte borden met een voetbal-icoon gevolgd door respectievelijk de letter ‘N’ of ‘Z’.


OPENBAAR VERVOER

HTM
•    RandstadRail 3 en 4: halte Forepark. (12 minuten lopen)
Lijn 19: halte NS Station Ypenburg
Bekijk actuele reisinformatie op www.htm.net

Veolia
•    Bus 30: halte NS Station Ypenburg (13 minuten lopen)

NS
•    Station Den Haag Ypenburg (13 minuten lopen)

RET
•    RandstadRail Erasmuslijn: halte Forepark (12 minuten lopen)

Catering

In het stadion van ADO Den Haag moet je contant betalen. Op diverse punten is pinnen ook mogelijk.

Olympisch kwalificatie toernooi

Kan je geen genoeg van de OranjeLeeuwinnen krijgen? Het Nederlands vrouwenelftal speelt zaterdag 5 en woensdag 9 maart de resterende duels van het kwalificatietoernooi voor de Olympische Spelen in het Sparta stadion in Rotterdam. Wil jij Nederland nog in actie zien tegen Noorwegen en Zweden? Koop dan snel je ticket in de KNVB ticketshop!

Wij wensen je alvast veel plezier en een fijne wedstrijd!


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen