Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Gratis met de bus naar Hannover

KNVB Media
KNVB Media
28 oktober 2015, 17:06

Foto:

Het leven van de Oranjefans en het Nederlands elftal gaat de laatste tijd niet over rozen, met de zware teleurstelling van het missen van het EK tot gevolg. Maar we gaan door, want in november staat de volgende interlandperiode gepland. Met maar één optie: vizier op de toekomst.

Na Wales op 13 november, is de volgende stop Hannover voor de interland tegen Duitsland. Kaarten kosten €25,- per stuk. De kaartverkoop start donderdag 29 oktober om 09.00 in de KNVB ticketshop en is exclusief voor Oranje ClubCardhouders. Zij kunnen vier kaarten per persoon kopen. 

Geen reiskosten

Om de Nederlandse fans te bedanken dat ze altijd achter Oranje staan, biedt de KNVB/OnsOranje samen met reispartner Sunweb vier gratis bussen naar Hannover aan. De bussen vertrekken op dinsdagochtend 17 november rond 09.00 uur en rijden direct na de wedstrijd weer terug. De vertrekplaatsen zijn vooralsnog Groningen, Zeist, Enschede en Venlo, maar een en ander is afhankelijk van de interesse van supporters. Je kunt je HIER opgeven voor de busreis. Dit kan tot en met zondag 8 november. Let op: je moet wel zelf een kaartje voor de wedstrijd kopen in de KNVB online ticketshop

NB: de busreis gaat alleen door bij minimale bezetting van 50%.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen