Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinfo Oranje-Tsjechië

KNVB Media
KNVB Media
12 oktober 2015, 12:33

Foto:

Oranje strijdt dinsdag voor de allerlaatste kans op plaatsing voor de play-offs. De opdracht: zelf drie punten pakken en duimen dat IJsland als nummer 1 in de poule zijn verantwoordelijkheid pakt en Turkije in Konya verslaat.

Hierbij de belangrijkste informatie op een rij:

Sfeeracties

We hebben het niet meer in eigen hand, maar: we kunnen er wel alles aan doen om zelf Tsjechië te verslaan. Hoe? Door 90 minuten achter Oranje te staan, door te zingen, klappen, juichen, schreeuwen. Volg de trommelaars, klap mee met je buren, zet zelf iets in: als het maar geluid maakt.

In de 16e minuut (we willen er tenslotte bij zijn in 2016) doen we een speciale actie met Oranje-lampjes. Hiervoor delen we bij de ingang van het stadion en op het OnsOranjePark oranje stickertjes uit. Plak dit stickertje over je lampje (flitser) van je telefoon. Zet in de 16de minuut je lampje aan, spring mee en laat samen met de rest van het stadion zien dat je achter Oranje staat!

OnsOranjePark

Voor de wedstrijd kun je weer op het OnsOranjePark terecht. Dans mee met de 538 DJ’s On Tour en Pascal Redeker, ga op de foto met de EK’88-beker en spreek een succeswens in voor het Nederlands elftal. OnsOranje is ook aanwezig, voor vragen over de Kidsclub of de Oranje ClubCard.

We zoeken samen met ING nog één ballenjongen of - meisje (12-16 jaar) voor deze wedstrijd. Doe tussen 17.00 en 18.30 uur mee aan het ING-parcours en wie weet kwalificeer jij je voor deze exclusieve plek langs de lijn! Kids tot en met 14 jaar maken daarnaast kans om in de rust het veld op te gaan met Dutchy! Dit kun je winnen door mee te doen aan het Footbowl-spel van Disney. En breng vooral ook een bezoekje aan de bus van Coca-Cola met allerlei gave activiteiten!

Op vertoon van je Oranje ClubCard kun je bij de stand van knvbshop.nl de officiële wedstrijdsjaal aanschaffen voor €7,50 (normaal €12,50). Hierbij geldt: op = op. Het OnsOranjePark ligt aan de ArenA Boulevard en is geopend van 17.00 tot 20.15 uur. De toegang is gratis.

Print je tickets!

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan niet gescand worden en geeft dus géén toegang. Printen kan HIER.

Heb je tickets gekocht voor het sfeervak? Bereid je er dan op voor dat supporters in dit vak mogen staan.

Vervoersinformatie

Om verzekerd te zijn van een goede parkeerplek raden we aan om vooraf online een parkeerkaart te kopen. Dit kun je HIER doen.

Op de website van de Amsterdam ArenA vind je alle belangrijke vervoersinformatie, inclusief informatie over werkzaamheden aan de weg. We raden je aan om ruim op tijd af te reizen in verband met de altijd drukke avondspits op dinsdagavond.

Volg @VID_KNVB voor de laatste updates over de verkeerssituatie op de wegen rondom de Amsterdam ArenA.

Catering

Voorafgaand aan de wedstrijd kun je terecht in het OnsOranjePark, hier zijn een bar en verschillende eetkraampjes aanwezig.

De Amsterdam ArenA heeft een speciale app ontwikkeld: de ArenA Catering App. Je kunt hierin precies zien welke cateringpunten er in de buurt zijn. In een aantal vakken kun je er zelfs mee bestellen en het laten bezorgen. Lees HIER meer, of download direct voor iOS of Android. Tegenwoordig kun je in de Amsterdam ArenA ook met je pinpas betalen. De ArenA Cards zijn ook nog steeds geldig.

Kaartverkoop
 
Voor het belangrijke afsluitende kwalificatieduel zijn nog kaarten verkrijgbaar! Steun Oranje dus zolang het EK nog gehaald kan worden!

  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen