Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Nederland - IJsland

KNVB Media
KNVB Media
3 september 2015, 11:01

Foto:

Donderdagavond speelt Nederland het belangrijke EK-kwalificatieduel tegen IJsland! Het is voor Oranje de eerste van vier finales, een spannende wedstrijd waarin het publiek negentig minuten lang belangrijk is. Jij kunt Nederland dat laatste zetje geven door ze keihard naar de overwinning te schreeuwen!Om je optimaal te kunnen bedienen, hebben we de belangrijkste informatie voor je op een rij gezet.

OnsOranjePark
Voor de wedstrijd kun je weer op het OnsOranjePark terecht, met optredens van de 538 DJ’s On Tour en Pascal Redeker. Ook is er de mogelijkheid om in de OnsOranje-tent op de foto te gaan met de gewonnen EK-beker uit 1988! Voor al je vragen over de Oranje ClubCard kun je er eveneens terecht.

We zoeken samen met ING nog één ballenjongen of - meisje (12-16 jaar) voor deze wedstrijd. Doe tussen 17.00 en 18.30 uur mee aan het ING-parcours en wie weet kwalificeer jij je voor deze exclusieve plek langs de lijn! Kids tot en met 14 jaar maken daarnaast kans om in de rust het veld op te gaan met Dutchy! Dit kun je winnen door mee te doen aan het Footbowl-spel van Disney. En breng vooral ook een bezoekje aan de bus van Coca-Cola met allerlei gave activiteiten!

Op vertoon van je Oranje ClubCard kun je bij de stand van knvbshop.nl de officiële wedstrijdsjaal aanschaffen voor €7,50 (normaal €12,50). Hierbij geldt: op = op. Het OnsOranjePark ligt aan de ArenA Boulevard en is geopend van 17.00 tot 20.15 uur. De toegang is gratis.

Print je tickets!
Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan niet gescand worden en geeft dus géén toegang. Heb je tickets gekocht voor het sfeervak? Bereid je er dan op voor dat supporters in dit vak mogen staan.

Printen kan HIER.

OranjeClubCard
Oranje ClubCard-houders verzamelen met hun bezoek aan deze wedstrijd punten. Deze punten zijn (bij plaatsing) belangrijk bij de loting voor EK-kaarten.
De Oranje ClubCard kost €17,50 per seizoen. Hiermee ontvang je ook standaard 10% korting op maximaal negen kaarten per wedstrijd. Heb je nog geen Oranje ClubCard en wil je er wel één? Loop dan op de wedstrijddag langs bij ons promoteam. Zij staan op het OnsOranjePark en op de ArenA Boulevard. Meer info.

Voor jonge Oranjefans tot en met veertien jaar hebben we de Kidsclub. Voor €12,50 informeren we kids een jaar lang over hun helden, organiseren we unieke activiteiten, winacties en krijgen ze een gaaf Oranjepakket. Bij aanmelding op het OnsOranjePark ontvangen ze uiteraard direct het welkomstcadeau.

Vervoersinformatie
Op de website van de Amsterdam ArenA vind je alle belangrijke vervoersinformatie, inclusief informatie over werkzaamheden aan de weg. Om verzekerd te zijn van een goede parkeerplek raden we aan jouw parkeerkaart vooraf online te kopen. Dit kun je HIER doen. We raden je aan om ruim op tijd af te reizen in verband met de altijd drukke avondspits op donderdagavond. Volg het Twitter-account @VID_KNVB voor de laatste updates over de verkeerssituatie op de wegen rondom de Amsterdam ArenA.

Catering
Je kunt voorafgaand aan de wedstrijd in het OnsOranjePark iets eten en drinken. Tegenwoordig kun je in de Amsterdam ArenA ook met je pinpas betalen. De ArenA Cards zijn ook nog steeds geldig.

De Amsterdam ArenA heeft een speciale app ontwikkeld: de ArenA Catering App. Je kunt hierin precies zien welke cateringpunten er in de buurt zijn. In een aantal vakken kun je er zelfs mee bestellen en het laten bezorgen. Lees HIER meer, of download direct voor iOS of Android.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen