Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Internationals in actie bij Cruijff Schaal

KNVB Media
KNVB Media
10 juli 2015, 14:34

Foto:

Het duel om de Johan Cruijffschaal is de traditionele opening van het voetbalseizoen. Landskampioen PSV en bekerwinnaar FC Groningen strijden op 2 augustus in de Amsterdam ArenA om de eerste prijs van het seizoen.

PSV-internationals als Jetro Willems, Luuk de Jong en Luciano Narsingh zullen dus vroeg in vorm moeten zijn om ook deze schaal te pakken. Dat zou goed nieuws betekenen voor Oranje, want een maand later speelt het Nederlands elftal op dezelfde plek tegen IJsland, de eerste van vier finales op weg naar rechtstreekse kwalificatie voor het EK 2016 in Frankrijk. Het is bovendien interessant om te zien of Jong Oranje-talenten als Rai Vloet in de voorbereiding een plek in de basis hebben veroverd.

Aan de andere kant smaakt de eerste prijs in de clubhistorie van FC Groningen naar meer en zullen de Jong Oranje - spelers Hans Hateboer en Mimoen Mahi niets liever willen dan ook met de Johan Cruijff Schaal op de Grote Markt te staan.

Een wedstrijd met een Oranje-tintje en vol prestige. Een ideaal uitje voor de hele familie in de zomervakantie. Daarom heeft de KNVB net als bij wedstrijden van het Nederlands elftal een familievak ingericht met plaatsen in een neutraal vak.

Volwassen betalen € 25, kinderen tot en met 14 jaar € 12,50. Een volwassene moet minimaal twee kinderen bij zich hebben.

Kaarten voor het familievak kun je HIER bestellen.

 


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen