Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Nederland – IJsland, koop nu kaarten!

KNVB Media
KNVB Media
12 juni 2015, 14:23

Foto:

Door de overwinning op Letland heeft het Nederlands elftal rechtstreekse kwalificatie voor het EK in Frankrijk nog steeds in eigen hand. Winst in de volgende thuiswedstrijd, op 3 september tegen IJsland, is hiervoor cruciaal. Koop daarom nu je kaarten en steun Oranje op weg naar het EK.

Kaarten zijn in de vrije verkoop verkrijgbaar vanaf 23 euro. Ze zijn te koop via de KNVB online Ticketshop en bij Primera. ClubCardhouders ontvangen 10 procent korting op maximaal negen kaarten en sparen tegelijkertijd wedstrijdpunten. Die wedstrijdpunten zijn nodig om kaarten te kunnen kopen voor de wedstrijden tijdens het EK.

Wil jij met je familie naar de wedstrijd? Koop dan een kaartje voor het familievak. Kinderen tot en met 14 jaar krijgen 50% korting en betalen daardoor maar €16,50 om hun helden in actie te zien. Kaarten voor het familievak koop je in de KNVB online ticketshop en bij Primera. Speciaal voor kids vinden er op het OnsOranjePark extra activiteiten plaats, houd hiervoor onze website in de gaten.

Heb je nog geen Oranje ClubCard maar wil je wel wedstrijdpunten sparen en korting ontvangen? Ga dan naar de ClubCard-sectie en bestel je clubcard!


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen