Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Letland - Nederland uitverkocht

KNVB Media
KNVB Media
24 april 2015, 13:26

Foto:

De kaartverkoop voor Letland - Nederland op 12 juni is gesloten. Alle kaarten die beschikbaar waren voor Nederlandse fans zijn verkocht. In totaal zullen er 1094 Oranjefans naar Riga reizen om het Nederlands elftal te steunen in de belangrijke kwalificatiewedstrijd voor het EK 2016 in Frankrijk.

Vanwege de verwachte populariteit van deze wedstrijd is er voor de start van de verkoop al een verzoek voor extra kaarten ingediend bij Letse bond. Dit heeft geresulteerd in 321 extra kaarten voor het uitvak. Er zullen niet nogmaals extra kaarten voor ons beschikbaar komen. De mensen die extra kaarten hebben aangevraagd kunnen we mogelijk helpen met kaarten die vrijvallen van andere partners. De kans hierop is op dit moment echter klein. Supporters die extra kaarten hebben aangevraagd voor introducés ontvangen uiterlijk begin volgende week bericht.

De Supportersclub Oranje is momenteel druk bezig met de locatie van het traditionele Oranjecafé. Daarnaast vindt er overleg plaats met de bond en gemeente over de Oranjeparade. Meer details volgen een aantal weken voor de wedstrijd.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen