Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinfo Nederland - Letland

KNVB Media
KNVB Media
14 november 2014, 11:52

Foto:

Het Nederlands elftal speelt zondagavondde EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland in de Amsterdam ArenA. We hebben alle informatie rondom deze wedstrijd voor je op een rij gezet.

Kom voor de wedstrijd alvast in de stemming in het OnsOranjePark! Met optredens van de 538 DJ’s On Tour en Sharon Doorson. Voor kinderen zijn er dit keer heel veel extra activiteiten. In de stand van OnsOranje  kun je de Oranje ClubCard aanschaffen. En alleen deze avond krijg je hierbij direct een wedstrijdsjaal cadeau! Ook staat hier de legendarische beker van het EK ’88. En daarmee kun jij (met je vrienden) op de foto.|

Het OnsOranjePark is te vinden aan de ArenA Boulevard en geopend van 14.30 tot 17.30 uur. De toegang is gratis.

Tickets
Heb je ticket(s) online gekocht in de KNVB ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion.
-> Print nu je ticket(s)

Let op: Heb je tickets gekocht voor het sfeervak? Houd er dan rekening mee dat er in dit vak gestaan mag worden.

Vervoersinformatie
Op de site van de Amsterdam ArenA vind je alle belangrijke vervoersinformatie, inclusief informatie over wegwerkzaamheden. Het is deze middag erg druk in het ArenA-gebied door evenementen in de Ziggo Dome en HMH. Wij raden bezoekers met een auto aan om alvast online een parkeerkaart te kopen en wachtrijen te voorkomen.
-> Koop een parkeerticket online

Volg op de dag zelf ook @VID_KNVB voor de laatste updates over de verkeerssituatie rondom de Amsterdam ArenA.

Wedstrijdsjaal en ClubCard
Oranje ClubCardhouders verzamelen met hun bezoek aan deze wedstrijd punten op weg naar EURO 2016. De punten registreren we via je persoonlijke Oranje ClubCard. Het is daarom belangrijk dat je bij de aankoop van tickets je Oranje ClubCard gebruikt. Heb je dit niet gedaan of heb je nog geen Oranje ClubCard? Geen probleem. Bewaar jouw ticket van deze wedstrijd. Aan het einde van dit jaar bieden we je de mogelijkheid om je punten alsnog te registreren.

Op vertoon van je Oranje ClubCard kun je in het OnsOranjePark bij de stand van knvbshop.nl de officiële wedstrijdsjaal aanschaffen voor €7,50. De normale verkoopprijs van de sjaal is €12,50 (40% korting dus). Hierbij geldt: op = op!

Deel jouw Oranjebeleving met het stadion en de rest van Nederland!
De leukste foto’s en filmpjes die op social media gedeeld worden met #OnsOranje laten we zien op de digitale schermen in het OnsOranjePark en de Amsterdam ArenA. Deel dus jouw foto’s van je voorbereiding en Oranjebeleving met #OnsOranje en zie jezelf terug op de schermen!

Dutchy is jarig!
Dutchy viert zijn verjaardag bij Nederland-Letland. Daarom zijn er veel speciale kinderactiviteiten op het OnsOranjePark Er zijn freestylevoetballers waarvan je gave trucjes kunt leren, je kunt meedoen aan de tekenwedstrijd en je kunt een speciaal spellenparcours doen. Uiteraard met een leuke beloning aa het einde. Haal hiervoor een strippenkaart op in de tent van de Kidscorner. Dutchy heeft ook zijn vrienden uitgenodigd waarmee je op de foto kunt. 

Ook in het stadion op de omloop voor het familievak zijn extra activiteiten georganiseerd.

Catering
In de Amsterdam ArenA kun je op de tweede ring eten en drinken alleen met speciale ArenA Cards betalen. Op de eerste ring is het mogelijk om direct af te rekenen met pinpas. Een ArenA Card is niet meer nodig, maar kan nog wel gebruikt worden.

Lever jouw ArenACard in bij één van de ArenACard- verkooppunten in het stadion. Je krijgt het bedrag dat je nog over heeft dan contant terug. Terugstorten op je bankrekening kan ook. Vul hiervoor het restitutieformulier in en stuur het samen met uw ArenACard naar ons op.

Let op: ArenACards zijn beperkt geldig. Na het verlopen van de geldigheid kun je jouw geld niet meer terugkrijgen. Kijk op de achterkant van de ArenACard voor de verloopdatum.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen