Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinfo Oranje - Mexico

KNVB Media
KNVB Media
12 november 2014, 9:48

Foto:

Het Nederlands elftal treft woensdagavond Mexico in de Amsterdam ArenA. Hieronder staat alles wat de toeschouwers bij dit duel moeten weten.

Kom voor de wedstrijd alvast in de stemming in het OnsOranjePark! Met optredens van de 538 DJ’s On Tour en de Gebroeders KO. Kinderen kunnen zich laten schminken in de Kidscorner en natuurlijk is Dutchy aanwezig! In onze stand kunnen vragen worden gesteld en direct een Oranje ClubCard worden aangeschaft. Ook staat hier de legendarische beker van het EK ’88. En daarmee kun jij (met je vrienden) op de foto. Uiteraard is er iets te eten en te drinken in het OnsOranjePark.

Het OnsOranjePark is te vinden aan de ArenA Boulevard en geopend van 17.00 tot 20.15 uur. De toegang is gratis.

Studentenactie

Studenten met een wedstrijdticket voor het studentenvak krijgen in het OnsOranjePark – op vertoon van het kaartje – een gratis consumptie. Kom hiervoor langs bij de stand van het KNVB Talent Team in het OnsOranjePark. En het wordt nog leuker: de eerste 250 studenten ontvangen een speciale oranje stropdas!

Tickets

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Printen kan hier. Let op: heb je tickets gekocht voor het sfeervak? Bereid je er dan op voor dat er in dit vak gestaan mag worden.

Als één wave achter Oranje

In samenwerking met Heineken wordt voorafgaand aan de wedstrijd een bijzondere actie georganiseerd: als één wave achter Oranje! Om te laten zien dat we met het hele stadion achter Oranje staan,  wordt geprobeerd het officiële wereldrecord 'de langste wave' te verbreken. Het record staat nu op zeven minuten. Zorg dat je er om 20.05 uur klaar voor bent, doe mee en ontvang het certificaat van mede-wereldrecordhouder!

Vervoersinformatie

Op de site van de Amsterdam ArenA vind je alle belangrijke vervoersinformatie, inclusief informatie over wegwerkzaamheden. Het is deze avond druk in het ArenA-gebied door evenementen in de Ziggo Dome en HMH. Wij raden bezoekers met een auto aan om alvast hier online een parkeerkaart te kopen en wachtrijen te voorkomen.

Volg op de avond zelf ook @vid_knvb voor de laatste updates over de verkeerssituatie rondom de Amsterdam ArenA.

Wedstrijdsjaal en Oranje ClubCard

Oranje ClubCardhouders verzamelen met hun bezoek aan deze wedstrijd punten op weg naar EURO 2016. De punten registreren we via jouw persoonlijke Oranje ClubCard. Het is daarom belangrijk dat je bij de aankoop van tickets je Oranje ClubCard gebruikt. Heb je dit niet gedaan, of heb je nog geen Oranje ClubCard? Geen probleem. Bewaar jouw ticket van deze wedstrijd. Aan het einde van dit jaar bieden we je de mogelijkheid om je punten alsnog te registreren. 

Op vertoon van je Oranje ClubCard kun je in het OnsOranjePark bij de stand van Knvbshop.nl de officiële wedstrijdsjaal aanschaffen voor €7,50. De normale verkoopprijs van de sjaal is €12,50 (40% korting dus). Hierbij geldt: op = op

Catering

In de Amsterdam ArenA kun je op de tweede ring eten en drinken alleen met speciale ArenA Cards betalen. Op de eerste ring is het mogelijk om direct af te rekenen met pinpas. Een ArenA Card is niet meer nodig, maar kan nog wel gebruikt worden.

Lever jouw ArenACard in bij één van de ArenACard- verkooppunten in het stadion. Je krijgt het bedrag dat je nog over heeft dan contant terug. Terugstorten op je bankrekening kan ook. Vul hiervoor het restitutieformulier in en stuur het samen met uw ArenACard naar ons op.

Let op: ArenACards zijn beperkt geldig. Na het verlopen van de geldigheid kun je jouw geld niet meer terugkrijgen. Kijk op de achterkant van de ArenACard voor de verloopdatum.

Deel jouw Oranjebeleving met het stadion en de rest van Nederland!

De leukste foto’s en filmpjes die op social media gedeeld worden met #OnsOranje laten we zien op de digitale schermen in het OnsOranjePark en de Amsterdam ArenA. Deel dus jouw foto’s van je voorbereiding en Oranjebeleving met #OnsOranje en zie jezelf terug op de schermen!


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen