Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

'Vaak in de laatste minuut’

KNVB Media
KNVB Media
23 juni 2014, 13:08

Foto:

Peter Heerschop en Viggo Waas volgen vanuit Brazilië het WK op de voet. Op Radio 538, bij Evers Staat Op, delen ze hun belevenissen.

Peter vertelt in zijn column dat het hem opvalt dat veel favorieten onderuitgaan, en andere landen pas heel laat het verschil maken. Spanje en Engeland kunnen na twee verloren duels al naar huis, Italië verloor verrassend van Costa Rica, en Argentinië en België wonnen pas in de allerlaatste fase van de wedstrijd!

Dan Oranje. Volgens Peter schuilt het gevaar van Chili niet zozeer in de uitstekende FC Twente-verdediger Felipe Gutierrez, maar meer in coach Sampaioni. Een gedreven trainer,  die – zo lepelt Peter een oude anedote op – ooit als clubcoach eens werd weggestuurd, maar vervolgens vanuit een boom rondom het stadion gewoon doorging met het geven van aanwijzingen.

Afijn, bomen zijn er rondom het stadion van Sao Paolo niet, en hij houdt het dan ook op een 3-3 gelijkspel. En wat voorspellingen betreft wil Viggo dan ook nog wel een duit in het zakje doen...

Luister het fragment
 


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen